Wijkverpleegkundige Geerdijk
ZorgAccent

Functieomschrijving

Heb jij talent voor ZorgAccent?

 

Team Geerdijk is op zoek naar jou!

 

 

In ons zelfsturend wijkteam is er ruimte voor een wijkverpleegkundige met een contract van minimaal 20 uur, gewenste uren zijn bespreekbaar.

 

Kom werken bij ZorgAccent!

Wil jij als wijkverpleegkundige alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de cliënt? Kom dan werken in ons zelfsturend wijkteam!

 

Bij Zorgaccent mag je echt zijn wie je bent! Iedereen mag zich welkom voelen en de vrijheid ervaren om zichzelf te zijn.

 

Wij tonen lef om ons in te zetten voor de cliënt! We doen alles om zo zelfstandig mogelijk wonen en leven prettig te maken, daar staan we voor en dat doen we samen.

 

Vertrouwen geven en ontvangen staan aan de basis van onze visie op zelfsturing. Onze professionals krijgen de ruimte om te onderzoeken, te ontwikkelen en te groeien in vakmanschap.

 

Wij zijn toegewijd en dat merk je! We zijn enthousiast en werken goed samen. Omdat we steeds beter willen worden in ons vak blijven we leren en ontwikkelen.

In de functie van wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je werkt in een zelfsturend wijkteam en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg. Het zorgproces bestaat uit de intake, indicatiestellingen, uitvoering van de zorg en verpleegtechnische handelingen, samenwerking met betrokken zorgverleners en mantelzorgers. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces in de wijk.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Het wijkteam opereert zelfstandig, besluiten worden in consensus genomen. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Hierbij horen ook teamtaken zoals roostering, planning, overleg, PR etc.

 

Functie eisen

Kernwoorden die jou omschrijven zijn enthousiast, flexibel, behulpzaam en initiatiefrijk.  

 

  • Je beschikt over een HBO-V diploma en je bent BIG-geregistreerd.
  • Je bent voldoende bekwaam om als wijkverpleegkundige aan het werk te gaan.
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken.
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs en een auto die je tot je beschikking hebt voor het werk. 

Inschaling

Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald in FGW schaal 50, conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site https://talentvoorzorgaccent.nl/overzicht-vacatures/

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Geerdijk
Postcode 7686CH
Stad Geerdijk
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 25
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 06-09-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-10-2019
Nummer 48137
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent