Wijkverpleegkundige Nijverdal Het Oude Spoor
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen ons team zijn we opzoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige niveau 5. We bevinden ons in Nijverdal. Een wijk met veel verschillende zorgvragen!

In de functie van wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert verschillende verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met ons ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.

Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team opereert zelfstandig en besluiten worden in consensus gemaakt. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen  denk aan plannen, roosteren, uren accorderen, PR, verzuimbegeleiding etc.

Wijkteam Nijverdal Het Oude Spoor is begonnen per 1 maart 2019 en is dus een nieuw, enthousiast wijkteam. Wij zoeken een collega die het leuk vindt om samen het nieuwe team vorm te geven en afspraken met elkaar te maken.

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen, zo kun je kennisdrager worden op een eigen gekozen gebied (wondzorg, dementie, diabetes, ect.).

Functie eisen

Je beschikt over HBO-V niveau 5 en staat BIG-geregistreerd.
Je bent voldoende bekwaam om als wijkverpleegkundige aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team.
Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit bij ons in de wijk!

Inschaling

conform CAO VVt fwg 50

Bijzonderheden

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze website: https://talentvoorzorgaccent.nl/overzicht-vacatures/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 11-09-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-10-2019
Nummer 47435
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent