(Wijk)verpleegkundige niveau 4, Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Word jij blij van collega’s die voor elkaar klaar staan, met elkaar meedenken en voor kwaliteit gaan?
Vind je het leuk om verpleegtechnische handelingen uit te voeren?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wijkteam Wierden heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied bevindt zich in het centrum van Wierden en strekt zich uit naar het buitengebied. Werken in Wierden is gemoedelijk, onze cliënten zien ons graag en daardoor voelen wij ons altijd welkom bij hen thuis. Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige zorg en je biedt persoonsgericht ondersteuning en begeleiding aan de hand van de zorgvraag van de cliënt aan huis. Dit kan zowel lichamelijke als psychosociale ondersteuning zijn. Je hebt bij ons nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent heel erg belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.
In totaal werken we in 4 teams. Ieder team werkt zelfstandig en heeft een eigen route. We hebben meerdere mogelijkheden om de wisselende diensten en uren af te stemmen op je persoonlijke situatie. Zo kun je bij ons vroege, late of een combinatie van diensten draaien. Alles is bespreekbaar, zo regelen we samen de zorg voor onze cliënt. We hebben veel mogelijkheden om elkaar te spreken. Aan het einde van de werkdag ontmoeten we elkaar of hebben we even telefonisch contact. Alle tijd om de werkdag door te nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als team groeien.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak door te ontwikkelen!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding
 • Je bent een zelfstandige verpleegkundige
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je ben communicatief zeer vaardig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden om jezelf uit te blijven dagen
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.153,90 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uren in overleg 16 tot 20 uur, minder uren zeker bespreekbaar
 • Routes zijn op de fiets goed te doen, voor het buitengebied is een dienstauto is aanwezig

Bijzonderheden

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-103
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, wijkverpleging
Postcode 7641CS
Stad Wierden
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Nicol Banki, e mail n.banki@carintreggeland.nl, telefoon 06 34353172
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 22-05-2020
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 53022

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland