Wijkverpleegkundige niveau 5
Markenheem

Functieomschrijving

Voor de wijkverpleging in combinatie met opdrachten op onze locaties zijn we op zoek naar Wijkverpleegkundige niveau 5 (minimaal 24 uur).

Kern van de functie
Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorgcoördinatie rondom de cliënt, heb je oog voor mantelzorgers en heb je een preventieve rol richting kwetsbare ouderen. Je hebt contacten met de huisarts, het sociale wijkteam, de buurtcoaches van de gemeente. Je treedt op als eerstverantwoordelijke bij zorginhoudelijk complexe tot zeer complexe situaties en verricht alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en werkzaamheden. Je bent mede, binnen de multidisciplinaire samenwerking, verantwoordelijk voor de professionele kwaliteit van zorg binnen het team. Je levert een professionele bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het beleid ten aanzien van de zorg binnen Markenheem.

Taakgebieden van de wijkverpleegkundige:

  • Coördineren van zorg
  • Verpleegkundige zorg en dienstverlening
  • Bevorderen en bewaken van de kwaliteit van zorg
  • Coachen
  • Indiceren
  • Preventieve taken voor kwetsbare ouderen in contact met huisarts en sociale wijkteams

Onze wijkverpleegkundige teams werken vanuit de locaties. Naast de reguliere wijkverpleegkundige werkzaamheden ben je ook op onze locaties inzetbaar. Concreet betekent dit dat we streven naar twee wijkverpleegkundigen per team, waardoor er ook ruimte ontstaat om op locaties ‘ingehuurd’ te worden voor een opdracht die past bij één van de taakgebieden, zoals hierboven omschreven, van een wijkverpleegkundige.

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je hebt een diploma HBO verpleegkunde en bent BIG geregistreerd. Je hebt kennis van de sociale kaart. Je bent het gezicht in de wijk, enthousiast, tactvol en ondernemend. Je bent een kei in het stimuleren en motiveren van medewerkers bij de uitvoering van hun zorgtaken. Je bent communicatief sterk en vindt het steeds weer een uitdaging om naast je werk in de wijkverpleging ook intramuraal je steentje bij te dragen.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, FWG schaal 50. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een informele organisatie waar je enthousiasme en een goede werksfeer treft. Je start met een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd. Je werktijden vinden over het algemeen plaats van maandag t/m vrijdag, incidenteel ook in het weekend. Daarnaast werk je ook af en toe mee in de zorg om voldoende gevoel te houden bij de cliënten.

Bijzonderheden

Ben jij onze nieuwe collega in de wijkteams van Hengelo, Zelhem of Doetinchem? Solliciteer dan uiterlijk 22 september a.s. via werkenbijmarkenheem.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 2 oktober. Wil je meer weten over deze functie? App met HRM op 06-12903900.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem Wijkverpleging EMZ
Postcode 7001CR
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 09-09-2019
Reageer voor 22-09-2019
Ingangsdatum 09-09-2019
Nummer 48160
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem