Woonbegeleider/verzorgende Pelkwijk
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben je minimaal VIG gediplomeerd en heb je een groot hart voor ouderen? Word jij enthousiast van een uitdagende zorgfunctie waarbij je verzekerd bent van dagelijks contact met bewoners, waarbij je ze ondersteunt in passende zelfredzaamheid?

Dan zoeken wij jou!

 

JIJ bent als woonbegeleider / verzorgende samen met je teamleden van de locatie de Pelkwijk, verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Kom jij ons team versterken? We komen graag met je in contact! Verschillende contracturen zijn bespreekbaar.

Je wordt als woonbegeleider/verzorgende ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€1.838,58 – €2.668,93) . Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

-               diversiteit in zorg en een open werksfeer;

-               een team met hele leuke collega’s;

-               doorgroeimogelijkheden;

-               8% vakantiegeld en 7,4 % eindejaarsuitkering;

-               prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting

               op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen

               voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl. Het woonzorgcentrum De Pelkwijk is een appartementencomplex voor verzorgd wonen. In het appartementencomplex zijn allerlei voorzieningen en activiteiten die gericht zijn op zo lang mogelijk vertrouwd en zelfstandig wonen. Er wordt gewerkt volgens de principes van belevingsgerichte zorg.

Heb je vragen?

Voor vragen kun je terecht bij het team HR, tel. 0544 47 41 00.

Interesse in Marga Klompé?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen je sollicitatie graag voor 16 oktober a.s.

 

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 351
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum De Pelkwijk
Postcode 7101WL
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-08-2019
Reageer voor 16-10-2019
Ingangsdatum 30-08-2019
Nummer 47971

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)