Woonbegeleiders/verzorgenden Lochem en Laren
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Jij bent als woonbegeleider/verzorgende samen met je teamleden van de afdeling verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van onze cliënten. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

Wij vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze bewoners. Kom jij ons team versterken? We komen graag met je in contact! Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd en de contracturen zijn in overleg bespreekbaar.

 

Je wordt als woonbegeleider/verzorgende ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€1.838,58 – €2.668,93). Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • diversiteit in zorg en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8% vakantiegeld en 7,4 % eindejaarsuitkering;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Interesse in deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 30 september 2019 via onderstaande sollicitatielink. Lopende de procedure zullen wij geschikte kandidaten direct uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Heb je vragen?  Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Maaike Konter, regiomanager De Hoge Weide, via 06-10029262. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR bereikbaar via tel. 0544-47 4100.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie vind je op onze website: www.margaklompe.nl

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 355
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-09-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 06-09-2019
Nummer 48130

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)