woongroepbegeleider verzorgende –IG (PG)
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen locatie Heemsteresch in Den Ham, team Hammerflier is er een vacature voor woongroepbegeleider verzorgende-IG.

We werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past. Wij zijn een PG afdeling met 8 bewoners.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

 

Je bent een empatisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.

De omgang met onze bewoners vraagt om een inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je bereid om alle (ook nacht) diensten te werken.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 2.870,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform FWG-salarisschaal 40 van de CAO-VVT.

Bijzonderheden

Wie zijn wij

Wij zijn een klein zelfsturend en enthousiast team die binnen de kaders van de organisatie zelfstandig beslissingen neemt en wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

 

Inlichtingen en sollicitatie

Nadere informatie kan verkregen worden bij Angela Hoogezand, via mail a.hoogezand@zorgaccent.nl of heemsteresch.hammerflier@zorgaccent.nl.

Solliciteren?

Jouw sollicitatie, voorzien van CV, kun je vóór 30 september 2019 kun je alleen sturen via onze website, talentvoorzorgaccent.nl

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent Woonzorgcentrum Het Liefferdinck in Den Ham
Postcode 7683VV
Stad Den Ham
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Angela Hoogezand, via mail a.hoogezand@zorgaccent.nl of heemsteresch.hammerflier@zorgaccent.nl.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-09-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2019
Nummer 48219
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent