woongroepbegeleider verzorgende IG team Lindenhof, locatie Krönnenzommer in Hellendoorn
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team Lindenhof is er op zeer korte termijn een vacature voor verzorgende IG voor onbepaalde tijd waarvan 2 maanden proeftijd voor 20 uur per week maar hiervan kan in overleg worden afgeweken.

Wij werken met de visie ”Net als thuis”.

Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG . We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

Je bent empathisch en doortastend en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten (dag-avond-nacht) te werken.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor woongroepbegeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT.

Bijzonderheden

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor woongroepbegeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT.

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. 

Wie zijn wij ?

Wij zijn een zelfsturend team die binnen de kaders van onze organisatie zelfstandig beslissingen neemt. Vertrouwen hebben in elkaar en elkaar respecteren vinden wij heel belangrijk.

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op haar of zijn eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar mensen die samen kunnen werken en doortastend zijn.

 Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij Herma Kist H.Kist@zorgaccent.nl of bij Ina Korbeld i.tijhuis@zorgaccent.nl. Of kom eens bij ons kijken! Bel dan even van tevoren. Ons adres is:

Zorgaccent Locatie Eelerhof Lindenhof

Sanatoriumlaan 20 7447 PK Hellendoorn

0548-688018.

Je kunt je sollicitatie en CV sturen voor 15 april via onze website. www.talentvoorzorgaccent.nl/vacatures

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-01-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-04-2020
Nummer 50591
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent