Woongroepbegeleider VIG Hoge Es Nijverdal team Weverij (PG)
ZorgAccent

Functieomschrijving

De Hoge Es team Weverij is een afdeling met acht PG- bewoners.  

We hebben een gezellig en uitdagend team. 

Ben jij diegene die bij ons past.…solliciteer dan nu!!!

Binnen team Weverij, de Hoge Es te Nijverdal, zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een woongroepbegeleider verzorgende-IG voor onbepaalde tijd. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo proberen we zo goed als mogelijk de zorg te geven die bij de bewoner past. 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. 

 Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen. De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde zoveel mogelijk behouden blijft. Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken. 

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT.

Bijzonderheden

Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij Esther Zonnebeld en Chantal Dijkman e.zonnebeld@zorgaccent.nl / c.dijkman@zorgaccent.nl of via het telefoonnummer van het team 0548-634629. 

Je kunt je sollicitatie sturen via deze site tot 7 juni 2020. 

De gesprekken vinden plaats in week 24 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 18-05-2020
Ingangsdatum zo snel mogelijk
Reageer voor 07-06-2020
Nummer 52955
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent