Zorggroep Sint Maarten zoekt helpende handen!
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar helpende handen die onze zorgtoppers op locatie en in de thuiszorg willen ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Kom jij onze zorgteams versterken?
Laat je niet tegenhouden als je niet meer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. We kunnen je wellicht hierin in korte tijd bijscholen. Hierover gaan we dan graag met je in gesprek. Dus aarzel niet en laat je gegevens achter via het digitale sollicitatieformulier.

 

Functie eisen

Ben jij in opleiding of gediplomeerd helpende, verzorgende (IG) verpleegkundige of heb je een andere zorgachtergrond? Dan kunnen we je nu harder dan ooit gebruiken om een steentje bij te dragen in een van  onze zorgteams

Inschaling

Afhankelijk van jouw voorkeur en de functie waarop je ingezet wordt, zullen we een passend salarisvoorstel doen conform de Cao VVT.

Bijzonderheden

Wij zullen de sollicitaties in kaart brengen en daar waar mogelijk matchen met onze locaties en thuiszorgteams. Mochten we de juiste match vinden, dan nemen we uiteraard meteen contact met je op.

Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met team HRM via helpendehanden@zorggroepsintmaarten.nl

Type Vrijwilligerswerk ivm Corona
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
Externe url Bekijk
Functie(s) Vrijwilliger
Publicatiedatum 30-03-2020
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 30-03-2020
Nummer 52358

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten