Zorgprofessionals flexpool, regio Oost
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Binnen divisie klinieken van Tactus Verslavingszorg wordt er gewerkt met een flexpool. Voor deze flexpool zoekt Tactus een zorgprofessional die het leuk vindt om te werken binnen de 6 verschillende klinieken van Tactus Verslavingszorg. De klinieken zijn verspreid binnen verschillende regio’s te weten; Enschede , Rekken, Zutphen en Apeldoorn. We streven er naar om flexmedewerkers regio gebonden in te zetten.

Als medewerker van de flexpool krijg je een flexibele arbeidsovereenkomst met een gemiddeld aantal uren per week. Je hebt dus een vast maandsalaris, echter werk je de ene week meer uren dan de andere week. Ook krijg je op deze manier de kans om de 6 klinieken (met hun doelgroepen) te leren kennen. Volg je bijvoorbeeld een opleiding en wil je graag bijverdienen? Of heb je een gezinsleven en ben je hierdoor wisselend beschikbaar? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Dit breng je mee

Voor onze flexpool zijn we op zoek naar sociotherapeutisch medewerkers en verpleegkundigen. Ben je bijna of reeds in het bezit van een diploma SPW, MMZ of MBOV of soortgelijk diploma en heb je interesse in een afwisselende functie binnen de verslavingszorg? Reageer dan op deze vacature.

Ook wanneer je geen ervaring hebt in de verslavingszorg, vragen we je contact op te nemen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden binnen de flexpool.

Dit bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 40, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband van maximaal €3.037,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 augustus 2020). Inschaling is op basis van relevantie werkervaring.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

  • een cao-salarisstijging van 2,1 % in de periode tot en met 1 juni 2021.
  • een fijne eindejaarsuitkering (8,33%: een volledige 13e maand!).
  • korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
  • een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we (interne) scholingen en cursussen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
  • nog veel meer; een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website

Ben jij onze nieuw collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je an het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet. 

Een referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op social media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG aanvraag met zich meebrengt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2019-166
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Divisie Klinieken
Postcode 7418 ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Klaas Zwaan, Manager flexpool, telefoonnummer 06-10052011
Functie(s) Sociotherapeutisch medewerker
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 01-07-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-03-2021
Nummer 47608
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg