De Week van Zorg en Welzijn is gestart!

12-03-2018

De zesde nationale Week van Zorg en Welzijn is officieel begonnen. Vanochtend vroeg zwom Olympisch zwemkampioen Maarten v.d. Weijden als onderdeel van de kick-off in het zwembad van de Vogellanden in Zwolle. Daarnaast ging hij kort in gesprek en op de foto met medewerkers van de nachtzorg. Als dank voor de gastvrijheid kreeg Fenna Eefting, bestuurder van de Vogellanden de waterbokaal overhandigd.

 
De kick-off van Maarten van der Weijden duurt in totaal 24 uur; een mooie parallel met de sector zorg & welzijn die ook 24/7 doorgaat. Op zondagavond 11 maart is hij om 20.00 uur gestart bij de eerste zorgorganisatie in Rijsbergen. Op maandag 12 maart rond 20.00 uur finisht Van der Weijden zijn zwemmarathon in Amsterdam.
 
 
Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart organiseren honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om te laten zien hoe het is om in de sector te leren en werken. In Overijssel en Noord- en Oost-Gelderland openen meer dan 280 locaties hun deuren. Kijk voor een locatie bij jou in de buurt op www.zorgselect.nl/weekvanzorgenwelzijn.