Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Het kan ineens gebeuren: je werkt in zorg en welzijn en je baan verandert of verdwijnt. Ben je er klaar voor wanneer dat gebeurt? Wij helpen je graag op weg met een persoonlijk gesprek.Je doet belangrijk werk. Soms helpt het om met een ervaren loopbaanadviseur stil te staan bij je werk. Samen kijken we naar waar je goed in bent én hoe je dat kunt laten zien aan een werkgever. Onze adviseur helpt je op weg. Wij weten waar jouw kansen liggen. Niet alleen in zorg en welzijn, ook daarbuiten. Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan kijken we wat verder nodig is. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een beroepentest, cursus of opleiding.

Werk jij in (thuis)zorg en welzijn, heb je minimaal 2 jaar niets meer aan je loopbaan gedaan en wil je weten wat jouw kansen zijn? Bezoek dan de website www.sterkinjewerk.nl en vul het aanvraagformulier in.

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier

Let op: solliciteren gaat binnenkort via E-Portfolio

Binnenkort zullen er een aantal veranderingen op ZorgSelect plaatsvinden om jou te helpen bij het zoeken van je droombaan.