E-portfolio Zorg en Welzijn

05-10-2017

ZorgSelect heeft de nieuwe app 'E-portfolio Zorg en Welzijn' gelanceerd. De app verbindt kandidaten en banen in zorg en welzijn.

 
Na het downloaden van de app via de App Store of Play Store maak je eenmalig een account aan en kun je, als je al een ZorgSelect-account hebt, deze koppelen aan de app. Binnen de app kun je naast je gebruikelijke profiel met zaken als werkervaring en opleiding ook ‘rollen’ en ‘competenties’ die jij bezit aangeven. De app onthoudt jouw zoekgedrag en komt aan de hand daarvan in samenspel met jouw ingevoerde profiel met steeds beter vacaturevoorstellen, gericht op jouw wensen en persoonlijkheid. Op deze vacatures kun je met de app solliciteren.

De E-portfolio app is het begin van een reeks nieuwe ontwikkelingen binnen ZorgSelect die moet leiden tot een gratis E-Portfolio waarvan jij eigenaar bent en waarin je heel jouw studie- en werk loopbaan op één plek kunt bewaren en managen.
 
Ontdek het op Google Play

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven