Algemeen arts in Groenlo
GGNet

Je werk
Als algemeen arts verricht je, onder supervisie van de psychiater, psychiatrisch diagnostisch onder-zoek.Je begeleidt patiënten en schrijft medicatie voor. Daarnaast voer je ondersteunende ge-sprekken met hen. In het multidisciplinair overleg lever je vanuit medisch-psychiatrische invalshoek een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming en bewaking van de behandelplannen. Je verzorgt de registratie, rapportages en behandelevaluaties ten behoeve van het patiëntendossier. Na de inwerkperiode fungeer je tevens als achterwacht. Hierbij ben je, buiten kantooruren, het centrale aanspreekpunt bij crisissituaties van patiënten.

Je werkplek
Afdeling Ouderen in Groenlo biedt zowel poliklinische als klinische hulp aan mensen vanaf 65 jaar met ernstige psychische problemen, vaak in combinatie met lichamelijke problemen en/of cogni-tieve achteruitgang. Het ambulante team bestaan uit negen medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de behandeling van + 200 patiënten, in nauwe samenwerking met de klinische afdeling. De klinische afdeling is een voortgezette behandelafdeling waar 20 patiënten opgenomen kunnen worden.

Functie eisen

Jouw profiel
Je hebt een academische opleiding tot arts afgerond (inclusief BIG-registratie). Bij voorkeur heb je ruime werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast vragen wij kennis en ervaring met behandeltheorieën en –methoden en het verloop van ziekteprocessen. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uit-drukkingsvaardigheden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Tact, empathisch vermogen en oplettendheid zijn belangrijk voor het uitoefenen van deze functie.

Inschaling

Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 32 uur, in eerste instantie voor de duur van zes maanden. De functie van algemeen arts is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 65. 

Bijzonderheden

Geïnteresseerd?
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag vóór 1 februari 2018. Deze kun je richten aan Team Flexbureau, en digitaal versturen via onderstaande button “solliciteren”. Als je solliciteert en je meent een voorrangspositie te hebben wil je dat dan duidelijk in je reactie vermelden?
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met de heer F. van Megen, manager, via telefoonnummer (088) 933 4661.

Type Vacature
Intern nummer 13-232-2018
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, regio Winterswijk/ Groenlo
Postcode 7141BV
Stad Groenlo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 12-01-2018
Ingangsdatum 12-01-2018
Reageer voor 01-02-2018
Nummer 36178

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet

Let op: solliciteren gaat binnenkort via E-Portfolio

Binnenkort zullen er een aantal veranderingen op ZorgSelect plaatsvinden om jou te helpen bij het zoeken van je droombaan.