Assistent woonbegeleider/helpende PG Lochem en Laren
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ben je helpende niveau 2 gediplomeerd, heb je een groot hart voor ouderen en de zorg, heb je affiniteit met PG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende werkomgeving? Dan zoeken wij jou voor onze teams in Lochem en Laren!

JIJ bent tijdens de dienst medeverantwoordelijk voor het ondersteunen bij wonen, de basiszorg en het welzijn van onze cliënten. Je werkzaamheden lopen uiteen en zijn afgestemd op de behoeftes van de cliënten. Je zorgt voor een plezierige dag invulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving Je ontvangt leiding van de regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma helpende, niveau 2. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep PG. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een groot hart voor de cliënten en zet graag een stapje extra. Wij hebben mogelijkheden op verschillende afdelingen en zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s, zowel binnen De Hoge Weide in Lochem als ’t Talma in Laren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.  

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Wil jij hier ook graag een steentje aan bijdragen, kom dan ons team versterken! Wij bieden je een contract aan voor de duur van een jaar voor 16-24 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. In de functie van assistent  woonbegeleider wordt je ingeschaald in FWG 25 (min. €1747,- max €2379,-) van de CAO VVT. We willen je graag zo snel mogelijk verwelkomen in onze teams. Een keertje mee lopen om kennis te maken met ons team en onze cliënten voordat je een definitieve keuze maakt is geen probleem, we komen graag met je in contact.

Bijzonderheden

Interesse in deze betekenisvolle functie?  Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton voor 30 september a.s.

Heb je vragen?  Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Marco Jong, regiomanager De Hoge Weide via 06-57998825. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR bereikbaar via tel. 0544-47 4100.

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie via www.margaklompe.nl

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 354
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 06-09-2019
Reageer voor 30-09-2019
Ingangsdatum 06-09-2019
Nummer 48128

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)