Bedrijfsarts - ZZP
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij een zelfstandig bedrijfsarts die een bijdrage wil leveren aan het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers die werkzaam zijn in een dynamische sector en waar veel  van hen wordt gevraagd? En heb je daarnaast affiniteit met de zorg? Lees dan snel verder!

Wat ga je precies doen?
Als bedrijfsarts geef je advies op het terrein van arbeid en gezondheid binnen Noorderboog. Je weet medewerkers te stimuleren de eigen regie te nemen op de thema’s gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Je werkt nauw samen met de leidinggevenden zorg en dienstverlening van de locaties en de adviseur arbeid en gezondheid. Daarbij word je ondersteund door de afdeling Arbo en Verzuim. Je trekt samen met hen op om het verzuim zoveel mogelijk te beperken. De focus binnen de werkzaamheden ligt op het gebied van preventie en vitaliteit. Verder weet je aan te sluiten bij de gedragsmatige visie op verzuim en ben je in staat dit te vertalen naar eigen adviezen.

Functie eisen

Wat vragen we van je?
• Je hebt de opleiding tot Bedrijfsarts (bijna) afgerond en bent BIG geregistreerd;
• Je bent 2 à 3 dagdelen per week beschikbaar;
• Je hebt affiniteit met de zorg;
• Je levert ook graag een bijdrage buiten de spreekkamer, waarbij je o.a. op de locaties het gesprek aangaat met leidinggevenden en medewerkers;
• Je werkt samen met de organisatie toe naar meer eigen verantwoordelijkheid op het gebied van re-integratie;
• Je bent proactief in het signaleren van trends of knelpunten binnen arbeid en gezondheid en bent gericht op een goede samenwerking binnen de organisatie;
• En last but not least: je bent toegankelijk, communicatief vaardig en beschikt over zelfsturend vermogen en overtuigingskracht.

Inschaling

Wat bieden wij je?
Wij bieden jou de kans om samen met ons te werken aan een gezonde organisatie. Je wordt beloond op basis van een vast en marktconform uurtarief.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Zorggroep Noorderboog is een zorginstelling met locaties in Zuidwest Drenthe en Noordwest Overijssel. Noorderboog biedt verpleging, verzorging, behandeling en thuiszorg. Noorderboog ondersteunt mensen met een intensieve zorgvraag om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. De kracht van Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes.

Bij Noorderboog werken ca. 1900 medewerkers, verdeeld over 14 locaties. De bedrijfsarts heeft op kantoor in Meppel de mogelijkheid voor zijn/haar spreekuurruimte. Ook kan gekozen worden voor een eigen locatie in de regio. De verzuimbegeleiding wordt in eigen regie uitgevoerd. Hierbij speelt de afdeling Arbo en Verzuim een belangrijke rol. Deze afdeling bestaat uit twee afdelingsassistenten, een preventiemedewerker en een adviseur arbeid en gezondheid. Daarnaast werkt de afdeling nauw samen met de afdeling infectiepreventie van het Isala Ziekenhuis in Meppel en kan er altijd een beroep gedaan worden op de arbeidshygiëniste van deze afdeling.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Janny Scholten, Adviseur arbeid en gezondheid, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 20 63 29 22.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw gegevens, met motivatie en cv, naar ons toe via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/vacatures/bedrijfsarts-zzp/ . Vergeet niet het privacyreglement te accorderen.

Type Vacature
Intern nummer 123456847
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Alle locatie van Zorggroep Noorderboog
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 12
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 09-11-2020
Reageer voor 31-01-2021
Ingangsdatum 09-11-2020
Nummer 55885
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog