Begeleider 18-24 uur Ita Wegmanhuis Olst
De Seizoenen

Functieomschrijving

DeSeizoenen bestaat uit twee grote en vijf kleinere woon- en werkgemeenschappen in Oost- en Zuid-Nederland en bieden ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en/of gedragsproblematiek.

Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dit betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. De gezamenlijkheid is voelbaar op de locaties en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal!

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich zoveel mogelijk naar vermogen te ontplooien.

Je gaat aan de slag op het Ita Wegmanhuis. Deze locatie heeft 2 woongroepen met in totaal 10  bewoners met een ernstige verstandelijke beperking. Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. De begeleiding en verzorgings-stijl is erop gericht de cliënt zoveel mogelijk zelf te laten doen. Op de momenten dat dit niet kan zal begeleiding en verzorging van de begeleider moeten komen. De cliënten zijn heel verschillend en vragen een aanpak op maat. Wij denken daarbij altijd in mogelijkheden, niet in beperkingen!

 

 

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Hiervoor beschik je over coachende vaardigheden en een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3.

 

 

Inschaling

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en je ook de mogelijkheid wordt geboden  voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 35/40 afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met de intentie om deze te verlengen. Verder bieden we je goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

 

Bijzonderheden

 

Interesse in deze vacature?

Dan nodigen wij je van harte uit om vóór 13 april 2020 je interesse kenbaar te maken. Clustermanager Ina Hooijer ziet je motivatie en C.V. graag tegemoet op werkenbij@DeSeizoenen.org o.v.v. “Begeleider Ita Wegman”.

Wil je eerst meer informatie voordat je gaat sollicteren neem dan contact op met Ina Hooijer (Tel. nr. 06 – 55 68 54 36).

Voor meer informatie over DeSeizoenen en Overkempe: www.DeSeizoenen.org

Of bekijk onze vlog via: https://youtu.be/js35XB368cw

 

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie De Seizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 24-03-2020
Reageer voor 13-04-2020
Ingangsdatum 13-04-2020
Nummer 51418
Doorsturen Bekijk PDF

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen