Begeleider Overkempe Olst Diverse Arbeidspercentages Bespreekbaar
De Seizoenen

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag op 1 van onze woonhuizen op onze locatie Overkempe in Olst. De doelgroep waar je mee komt te werken zijn cliënten met een verstandelijke beperking. Er wordt gewerkt volgens de Triple-C methodiek. De begeleiding en verzorgings-stijl is erop gericht de cliënt zoveel mogelijk zelf te laten doen. Op de momenten dat dit niet kan zal begeleiding en verzorging van de begeleider moeten komen. De cliënten zijn heel verschillend en vragen een aanpak op maat. Wij denken daarbij altijd in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Functie eisen

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Hiervoor beschik je minimaal over coachende vaardigheden en een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3/4.

Inschaling

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en je ook de mogelijkheid wordt geboden  voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving. Functies zijn conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 35/40 afhankelijk van de doelgroep, functie, opleiding en ervaring. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met de intentie om deze te verlengen naar onbepaalde tijd. Verder bieden we je goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering. Diverse arbeidspercentages zijn bespreekbaar waarbij in ieder geval een minimum inzet van 9 uur p/w van je gevraagd wordt.

Bijzonderheden

Interesse in deze vacature?

Dan nodigen wij je van harte uit om vóór 31 januari 2021 je interesse kenbaar te maken. Clustermanager Ina Hooijer of Ageeth Knoop zien je motivatie en C.V. graag tegemoet op  werkenbij@DeSeizoenen.org o.v.v. “Begeleider Overkempe”.

Ben je benieuwd waar je komt te werken voordat je besluit te sollicteren? Neem dan contact op met Ina Hooijer (06 – 55 68 54 36) of Ageeth Knoop (06 – 31 03 61 04)

Voor meer informatie over DeSeizoenen en Overkempe: www.DeSeizoenen.org

Of bekijk onze vlog via: https://youtu.be/js35XB368cw

 

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie De Seizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 05-01-2021
Reageer voor 31-01-2021
Ingangsdatum 05-01-2021
Nummer 51418
Doorsturen Bekijk PDF

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen