Begeleider Het Boshuis - Wilp
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een ondersteuner met een dienstverband van 50%

Dit zijn wij?

Het Boshuis is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe op het mooie landgoed De Lathmer in Wilp. In totaal wonen er 20 cliënten, verdeeld over twee groepen van ieder 10 cliënten in de leeftijd van midden twintig tot zeventig jaar met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Alle cliënten hebben een vorm van dagbesteding of werk. De cliënten kunnen veel zelf, maar hebben wel structuur en begeleiding nodig. Tevens zijn er een paar cliënten die ook lichamelijke ondersteuning nodig hebben.

Iedere cliënt heeft zijn eigen zit-/slaapkamer met douche en toilet. Daarnaast zijn er ook algemene ruimtes zoals een gezamenlijke woonkamer met keuken

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de bewoner toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk. 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan.

Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten.

Je werkt hierbij samen met je collega’s (begeleiders en coördinerend begeleiders) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

Vanzelfsprekend verricht je de nodige teamtaken en neem je deel aan overlegvormen.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties
 • Je kunt methodisch werken
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het mooie landgoed in Wilp.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 35, maximaal € 2.766,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Procedure

Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk via Zorgselect.

De gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd. Als de geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 2 Boshuis
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Coby van der Steege, manager, telefoonnummer 06-51195147
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 27-10-2020
Reageer voor 31-03-2021
Ingangsdatum 27-10-2020
Nummer 55617
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn