Begeleider (inval) Gehandicaptenzorg (VB)
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

  • Je helpt mensen met een beperking bij het maken van hun eigen keuzes
  • Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden
  • Je zorgt voor warmte en gezelligheid in huis

Op de Spil wonen 16 cliënten met een lichte tot matige verstandelijk beperking met eventueel bijkomende kenmerken zoals ASS of psychische problematiek. Je biedt nabijheid, structuur en ondersteuning bij het dagelijks programma van de cliënten.

Spreekt dit je aan? Voor de Spil zoeken wij een flexibel inzetbare begeleider (0 uren contract), die het leuk vindt om bij te springen wanneer nodig. 

Over De Spil 
De Spil is een mooie, moderne locatie met 16 appartementen gelegen in een woonwijk. Wij leveren 24-uurs zorg. Op de Spil willen wij onze cliënten zo zelfstandig mogelijk laten wonen. Cliënten hebben eigen appartement. Begeleiding is vanuit de woongroep, maar ook appartement gericht. Cliënten zijn overwegend jong en hebben buitenshuis dagbesteding of aangepast werk.

 

Functie eisen

Over jou
Anderen omschrijven jou als enthousiast en open. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en weet anderen in je enthousiasme mee te nemen.   

Niveau
mbo niveau 3, mbo niveau 4

Uren per week
Flexibele basis. Het gaat om invalwerkzaamheden (laat, slaapdiensten, vroeg, 7 dagen per week) 

Inschaling

Dit krijg je van ons 

  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag. 
  • Een contract voor bepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?  
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór woensdag 18 september, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1777. Heb je nog vragen? Bel dan locatiemanager Rolien Dijkslag. Je kunt haar bereiken op nummer 06-51607263. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. 

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs. 

Type Vacature
Intern nummer 1777
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie De Spil, Genemuiden
Postcode 8281 NN
Stad Genemuiden
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Woonbegeleider
Publicatiedatum 05-09-2019
Reageer voor 18-09-2019
Nummer 47067

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander Elke dag het beste uit onszelf Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt. Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen. Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl. Toonaangevend en innovatief Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door. Waarom werken bij Philadelphia? Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl. Stages en leer-werkplekken Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken, https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg