Begeleiders Dagbesteding
Ambiq

Functieomschrijving

's Ochtends ben je samen met de cliënten bezig met houtzagen. Eén client zaagt met een kettingzaag boomstammetjes in mooie blokken voor in de open haard. Natuurlijk heeft hij een zaagdiploma gehaald (dat hebben jullie de vorige maand nog gevierd) maar je blijft altijd alert. Na het zagen gaan jullie met elkaar de houtblokken naar de schuur brengen en opstapelen, een mooie gelegenheid om tijdens het werk met de cliënten in gesprek te gaan. Na de lunch gaan jullie verder met het nieuwste project. Jullie maken met elkaar een prachtige houten bank met een bijbehorende tafel. Als hulpverlener weet jij als geen ander hoe je tijdens het werk met de cliënten in gesprek kunt gaan om zo te werken aan hun doelen. Je bent in staat om overzicht te houden tijdens het werk en tegelijkertijd persoonlijke aandacht te geven. Ook als een cliënt wat minder goed in zijn vel zit weet je hem te motiveren om toch samen met de rest aan de slag te gaan.

Goede Qualiteit is een dagbestedingslocatie in Nieuwlande. Op deze locatie kunnen cliënten aan de slag met hout of groenvoorziening. Het werken op de dagbesteding gaat in de eerste plaats om de ontwikkeling van de cliënten. Het werk op zich is een middel om de gestelde doelen te behalen.

Functie eisen

Wij zoeken een collega die op de eerste plaats een hulpverlener is. Je hebt een gerichte opleiding op minimaal MBO niveau 4 en je hebt de nodige ervaring in het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking.

Daarnaast beschik je over twee rechterhanden. Wat je ogen zien kunnen je handen maken. Je hoeft hier geen opleiding in te hebben maar bent wel bereid om (indien nodig) cursussen te volgen.

Je hebt ideeën over het door ontwikkelen van de dagbesteding en bent doortastend genoeg om deze ook te realiseren.

Inschaling

Het salaris is ingedeeld in FWG 40 (op basis van 36 uur per week). Daarnaast heb je uiteraard recht op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO Gehandicaptenzorg).

Bijzonderheden

Als je bij ons komt werken kun je meebouwen aan een professionele dagbesteding waar cliënten zich mogen ontwikkelen. We bieden eerst een jaarcontract maar als jij de juiste collega bent zal dit daarna een vaste aanstelling worden.

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Karin Nijlant, clustermanager via telefoonnummer: 088-7776005.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 1 oktober 2019.

 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq Noord/Midden Hoogeveen-Assen e.o.
Postcode 7902 NS
Stad Hoogeveen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Karin Nijlant, clustermanager, telefoonnummer: 088-7776005
Functie(s) Begeleider niveau 4
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 03-09-2019
Ingangsdatum 1 november 2019
Reageer voor 18-09-2019
Nummer 48023
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq