Begeleiders wonen (speeddate)
De Twentse Zorgcentra

Functieomschrijving

Voor meerdere groepen binnen De Twentse Zorgcentra zijn we op zoek naar daadkrachtige begeleiders. Je gaat aan de slag op een woongroep met cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en vaak een intensieve begeleidings- en/of verzorgingsvraag. Het ontwikkelingsniveau verschilt natuurlijk, afhankelijk van de groep waar je ingezet wordt. We zoeken naar de juiste match tussen jou en de groep en houden dus rekening met je talent en voorkeur.

Functie eisen

Wat vinden wij belangrijk?

Je hebt passie voor je werk, hart voor de cliënten en natuurlijk een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 3.

Inschaling

Wat kun je van ons verwachten?

Mooi werk: Je krijgt de ruimte om zelfstandig uitvoering te geven aan je activiteiten, taken en verantwoordelijkheden. Je krijgt de kans om je eigen rol te vervullen en bent direct van toegevoegde waarde voor de cliënten. Jij bent nodig voor hen.

Salaris: min. € 1.800 / max. € 2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Het meerkeuzesysteem: kies zelf je arbeidsvoorwaarden via het meerkeuzesysteem, denk bijvoorbeeld aan het fietsplan, contributie sportvereniging, extra vergoeding reiskosten, extra verlof en de pc/laptop/tablet/smartphone-regeling.

Uren: de uren stemmen we in overleg met jou af. Jij kunt je voorkeur voor uren aangeven en wij kijken waar de mogelijkheden liggen.

Bijzonderheden

Hoe nu verder?

Klik op de button en solliciteer. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor de eerst volgende geplande speeddates die maandelijks plaatsvinden. Tijdens deze speeddate maken we kort kennis met elkaar en bekijken we de mogelijkheden voor een match. Na de speeddate word je voorgesteld bij de groep waar wij de mogelijke match zien, daarin wordt ook rekening gehouden met jouw voorkeur voor een bepaalde regio. Op de groep vindt dan een klikgesprek en/of meeloopdienst plaats. Mocht de match definitief worden dan ontvang je zo snel mogelijk je contract en kun je aan de slag! 

Bijzonderheden
Contact
Voor meer informatie neem je contact op met recruiter Anne-Marijke Baan op 06-53717288.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Intern nummer 18.232
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 10
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Recruiter Anne-Marijke Baan: 06-53717288
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 17-07-2018
Reageer voor 01-01-2020
Nummer 39913
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.” Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig. Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.

Meer over De Twentse Zorgcentra