Bijbaan in de thuiszorg
TSN Thuiszorg

Functieomschrijving

Ben jij in opleiding tot Verzorgende IG of Verpleegkundige (mbo of hbo)? Heb jij een overgangsbewijs van het 2e naar het 3e jaar? En heb je al enige praktijkervaring op kunnen doen tijdens een stage? Vind jij het leuk om alvast relevante werkervaring op te doen naast de studie? Dan komen we graag met jou in contact! TSN in Hengelo heeft ruimte voor een beginnende zorgprofessional! Er zijn ook mogelijkheden in Almelo en Enschede.

Wat ga je doen?

Je gaat eerst kennismaken met het team! Daarna loop je een paar routes mee met een collega. Zo leer je de cliënten kennen en kan je zien wat er van je verwacht wordt. Ben je goed ingewerkt? Dan kan je zelfstandig op route! Afhankelijk van jouw beschikbaarheid krijg je een ochtend-, middag-, of avondroute. Op jouw route kom je langs verschillende cliënten met diverse zorgvragen. Je verleent de zorg in de thuissituatie en je hebt ook oog voor het sociale aspect van de zorg. Je maakt even een praatje met de cliënt en houdt in de gaten hoe het gaat met meneer of mevrouw. Signaleer jij bijzonderheden? Dan noteer je dat in het cliëntdossier en stem je dit af met de Regisserend Wijkverpleegkundige. Wil je liever meteen even sparren? Dan bel je een collega uit het team, je bent namelijk nooit alleen aan het werk! Het werk in de thuiszorg is goed te combineren met jouw studie of andere verplichtingen. Heb je 's ochtends les? Dan kan je een avondroute krijgen. Wil je juist 's ochtends werken zodat je 's avonds kan sporten? Ook dat is geen probleem!

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Jij bent nog in opleiding voor Verzorgende IG of Verpleegkundige (mbo of Hbo)
 • Je hebt hebt het tweede jaar succesvol afgerond en je zit in het 3e (of 4e) jaar.
 • Je hebt al een zorgstage afgerond en dus enige praktijkervaring
 • Je bent tenminste beschikbaar voor één route per week (minimaal 2 uur per week)
 • Je bent in het bezit van een fiets

Inschaling

Wat bieden we jou?

 • De kans om relevante werkervaring op te doen naast jouw studie en door te groeien na het behalen van jouw diploma;
 • Afwisselende verpleegtechnische handelingen bij cliënten in de thuissituatie;
 • De mogelijkheid om verschillende routes of tijden te werken zodat je het kan combineren met de studie en vrije tijd
 • Een ervaren en professioneel team om je heen
 • Een bruto uurloon van minimaal €11,56 of meer afhankelijk van jouw relevante werkervaring
 • 8% vakantietoeslag en opbouw van vakantiedagen
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Aanvullende onregelmatigheidstoeslagen voor weekenden en avonden
 • Digitaal werken met tablets en Nedap ONS

Over TSN en reageren

Waar ga jij werken:

TSN Thuiszorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met een sterke lokale focus. We staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. We combineren inhoudelijke kwaliteit met een efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij.

Bij TSN werken we met kleine zelfstandige opererende teams van zorgprofessionals. Als zorgprofessional in de wijk werk je samen met huisartsen en mantelzorgers. Je geeft de zorg die nodig is om het gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid van de cliënt te bevorderen. Als medewerkerzorg werk je samen met jouw team en wordt meedenken meer dan gewaardeerd. Het is prettig werken bij TSN. Je werkt met mensen in de wijk die jou echt nodig hebben, mensen waarvoor jij echt iets kan betekenen. Mensen die jou en je werk waarderen.

Als organisatie zijn wij dynamisch en innovatief. Bij TSN werken we met tablets waardoor jij minder tijd voor administratie en meer tijd voor de cliënt hebt. Door ons innoverend karakter zijn wij net even anders dan alle andere thuiszorgaanbieders en daarmee in staat om verwachtingen te overtreffen.

Meer info?

Heb je na het lezen van deze vacature meer informatie nodig? Dan kan je mailen met recruitment@tsn-thuiszorg.nl of bellen met de Backoffice 050-5241131 van maandag tot en met vrijdag.

Direct solliciteren kan eenvoudig door jouw cv en gegevens achter te laten via deze link! 

De Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie TSN Thuiszorg
Locatie TSN Verzorging & Verpleging Hengelo
Postcode 7552VV
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 2
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 13-01-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-08-2021
Nummer 57073
Doorsturen Bekijk PDF

TSN Thuiszorg

TSN Verzorging & Verpleging is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met sterke Twentse wortels. TNS is in 2001 opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan de mensen die dat hard nodig hebben. We hebben een sterke lokale focus en staan dicht bij onze cliënten, medewerkers en sociale partners. Door inhoudelijke kwaliteit, efficiënte werkwijze en oplossingsgericht vermogen te combineren zijn we een betrouwbare zorgaanbieder. Samen met andere hulpverleners, mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) organiseren we de zorg altijd dichtbij en voelen onze cliënten zich met recht 'verzorgd door TSN'.

Meer over TSN Thuiszorg