De Hoef 6: Begeleider Wonen 16,2 uur per week in Nieuw-Wehl binnen Intensieve begeleiding, per direct
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?
Op de Hoef 6 wonen zes jongvolwassenen, 1 dame en 5 heren in de leeftijd van 24 tot 33 jaar, die een intensieve begeleiding nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners mogen zijn zoals ze zijn en daarbij ook regie mogen ervaren over hun eigen leven. Dat zie je bijvoorbeeld terug in dat we samen bedenken wat er op het menu staat, samen boodschappen doen en daarna samen koken.

Wij hebben een begeleidende en coachende manier van werken waarbij de bewoner centraal staat. Dit alles vanuit de visie Triple-C. Hierbij werken we vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de bewoners en gaan uit van de mogelijkheden en focussen we ons niet op de onmogelijkheden. In de begeleiding streven we naar het ervaren van het gewone leven voor onze bewoners. Samen met de bewoner en ouders kijken we bijvoorbeeld naar passende invulling voor de vrije tijd, we gaan op vakantie of we halen samen een ijsje in het dorp.

Waarom bij de Hoef 6 werken?
Jij zou bij ons moeten werken omdat wij samen met onze bewoners verschillende dingen ondernemen, maar genieten ook van de rust, zoals na je werk lekker relaxed uitrusten met een kop koffie. Net zo gewoon als je het zelf ook zou doen dus!

Wat ga je doen?
Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op de Hoef 6. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: Het gaat voornamelijk om de weekenden, en af en toe een dag doordeweeks. Samen met een of 2 andere collega’s ben jij verantwoordelijk voor de bewoners als jij de dienst draait. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent voor de Hoef 6 wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent iemand die affiniteit heeft met onze doelgroep en kan omgaan met automutilatie en moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Jij ben een persoon die relaties met ouders en verwanten kan onderhouden.
 • Daarnaast kan jij je vinden in het werken vanuit de visie Triple-C en sta jij er voor open je hierin samen met jouw team verder te ontwikkelen.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

 

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Het is natuurlijk fijn dat jij veel mee kan brengen, maar wij bieden jou graag het volgende:

 • Je werkt 16,2 uur per week.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bijzonderheden

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van De hoef 6 via hoef6@elver.nl of 0314-696906.

Je hebt tot dinsdag 28 januari de tijd om te reageren op deze vacature.

 Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Hoef 6
Postcode 7031HW
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij De hoef 6 via hoef6@elver.nl of 0314-696906.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 14-01-2020
Reageer voor 28-01-2020
Ingangsdatum 14-01-2020
Nummer 50672
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver