Extra ondersteuning gezocht Verzorgende 3IG / Verpleegkundigen (per direct)
Manna

Functieomschrijving

Zit jij momenteel thuis vanwege de maatregelen rondom het coronavirus en ben jij van huis uit gediplomeerd verzorgende 3IG of verpleegkundige? Dan hebben wij je hulp hard nodig. Om alle benodigde zorg in deze bijzondere tijden te kunnen geven, zijn we op zoek naar mensen die onze zorgcollega’s kunnen ondersteunen.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen.

Je bent van harte welkom! 

Manna is per direct op zoek naar gediplomeerde:

  • Verzorgenden niveau 3IG;
  • Verpleegkundige.

Wat zoeken wij?

We zoeken ondersteuning voor onze twee locaties in Enschede (de Cypressenhof en de Wingerd) en de teams voor de wijkverpleging (Hengelo en Enschede). Ga naar onze website www.zorggroep-manna.nl voor meer informatie over onze dienstverlening en visie.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een salaris conform cao VVT en is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring en hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag.

 

 

Wil jij ons helpen?

Wil je onze collega’s helpen in deze bijzondere tijden? Stuur dan een mail naar po@zorggroep-manna.nl. Één van de P&O adviseurs (Daniëlle Batterman, Karin Kappel of Wietske Katier) neemt zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Voor meer informatie kan je bellen naar het nummer: 053-3030600 en vragen naar afdeling P&O of mail naar po@zorggroep-manna.nl

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij P&O
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-05-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-06-2020
Nummer 52821
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna