Forensisch klinisch psycholoog
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Wil jij een uitdagende functie met veel afwisseling in een dynamische omgeving, waarin je samen werkt in een multidisciplinair team?

Tactus zoekt per direct:

Forensisch klinisch psycholoog | Almere
(36 uur per week)

Als Forensisch Klinisch Psycholoog:

 • ben je regiebehandelaar van de patiënten van onze Forensische Verslavingskliniek en daarmee verantwoordelijk voor de diagnostiek, classificatie en voor het tot stand komen van de zorgplannen van deze patiënten.
 • toets en evalueer je de opzet en uitvoering van het zorgplan binnen het multidisciplinair overleg.  
 • verzorg je, conform de zorgplansystematiek, behandeling van patiënten en stemt dit periodiek af met het multidisciplinair team.  
 • ben je verantwoordelijk voor de specialistische psychologische diagnostiek en superviseert hiervoor de werkzaamheden van de GZ-psycholoog, de masterpsycholoog, testassistent en stagiaires.  
 • vertaal je de resultaten van dit onderzoek naar adviezen voor je eigen multidisciplinair team en de multidisciplinaire teams van de andere afdelingen en naar het zorgplan.  
 • draag je zorg voor vastlegging en rapportage overeenkomstig daartoe geldende eisen en afspraken.  
 • hou je je bezig met zorgontwikkeling en innovatie. Je levert,op verzoek, een bijdrage aan het opzetten, begeleiden en uitvoeren van (kwaliteitszorg) projecten en (wetenschappelijk) onderzoek en werkt hierbij samen met de afdeling Zorgontwikkeling van Tactus.

 Meer informatie over de locatie in Almere vind je op onze website.

Dit neem je mee

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding tot klinisch psycholoog;
 • Je beschikt bij voorkeur over werkervaring in de (forensisiche) verslavingszorg en/of GGZ 
 • Je bent in staat soepel contact te leggen met en aan te sluiten op de belevingswereld van cliënten;
 • Je kunt omgaan met weerstand en tegenstellingen;
 • Je bent in staat om je eigen grenzen aan te geven en flexibel en transparant te zijn in eigen handelen;
 • Je hebt je een flexibele werkhouding met oog voor de complexiteit van de cliëntenpopulatie, het samenwerken met collega's en het inzetbaar zijn voor de diverse afdelingen.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 75. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 7.703 ,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Wij sluiten de advertentie zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden.

Even goed om te weten:
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-212
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Almere, locatie Basalt
Postcode 1336ZL
Stad Almere
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Tiemenna Oosterhof, klinisch psycholoog, telefoonnummer 06-13417030
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 18-10-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 48868
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg