Functioneel Beheerder Leermanagementsysteem
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij iemand die een complex verhaal simpel en levendig kan overbrengen?
Heb jij ervaring/affiniteit met E-learning?
Ben jij degene die het mogelijk gaat maken voor onze medewerker om gemakkelijk digitaal te leren?

Dan zouden we jou graag willen verwelkomen in ons team!

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het gebruiks- en functionaliteitenbeheer van het Leermanagementsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk dat medewerkers van Carintreggeland digitaal leren. Het systeem is sinds kort live! Een mooie mijlpaal in deze bijzondere Corona tijd waarin we allemaal verkeren. In deze functie zul jij vanuit het belang van je klanten (de medewerkers van Carintreggeland) inhoudelijk meedenken over het bouwen, aantrekkelijk, mooier en beter maken van de E-learning modules. Je hebt een nauwe samenwerking met de collega’s van het Leerhuis; zij zullen inhoudelijke en didactische kennis brengen. Samen zorgen jullie voor de doorontwikkeling van het Leermanagementsysteem en geven jullie onze medewerkers bij Carintreggeland de mogelijkheid om online kennis te vergaren en te ontwikkelen!

Je komt te werken in een team van 13 professionele functioneel beheerders. Jij staat opgesteld voor het Leermanagementsysteem en zo hebben alle collega’s een domein. Onderling is er overleg en is er een informele sfeer waardoor je gemakkelijk een collega kunt raadplegen of kunt klankborden.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De afdeling Informatisering en Automatisering draagt zorg voor het ondersteunen van de primaire zorgprocessen, ten aanzien van de informatievoorziening. En jij maakt het hierin mede mogelijk voor de medewerkers van Carintreggeland om online te blijven ontwikkelen!

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Je bent iemand die creatief kan meedenken en kan doorontwikkelen
 • Je bent sterk in het borgen van processen d.m.v. bijvoorbeeld processchema’s
 • Je hebt ervaring/affiniteit met het optimaliseren van een leermanagement systeem/E-learning modules
 • Je hebt ervaring met leveranciersmanagement

Je vindt bij ons

 • Een fantastische mogelijkheid om van betekenis te zijn
 • De mogelijkheid om al je creativiteit en kennis kwijt te kunnen
 • De kans om te groeien en te ontwikkelen
 • Leuke, gezellige collega’s met humor!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.582,26 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen

Bijzonderheden

Ben je enthousiast over deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! Wil je vrijblijvend contact om te zien of deze functie wat voor jou is? Mail ons je naam en telefoonnummer op vacature@carintreggeland.nl en we maken graag een telefonische afspraak!
Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Verder ontmoet je tijdens de gesprekken onder andere; HR, je leidinggevende Erna ten Hoeve, collega’s en de Manager Werk & Leren.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-109
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Adviseur Informatiemanagement
Medewerker ICT
Publicatiedatum 18-05-2020
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 52963

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland