GZ-psycholoog VGGNet
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een GZ-psycholoog en wil je grensverleggend behandelen? Als psycholoog bij VGGNet kan dat, omdat onze focus ligt op gedegen (psycho)diagnostiek. Wij zoeken een nieuwe collega voor 32-36 uur per week.

Dit ga je doen
Als GZ-psycholoog bij VGGNet bied je psychiatrische behandeling aan mensen met zwakbegaafdheid of een licht verstandelijke beperking. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team met GZ-psychologen, GZ-psychologen i.o., psychiaters, verpleegkundig specialisten, gespecialiseerd maatschappelijk werkers, vaktherapeuten, GGZ-agogen en (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen.

Het behandelaanbod bestaat onder andere uit CGT en traumabehandeling (o.a. EMDR), aangepast aan de mogelijkheden van onze patiënten. We bieden zowel individuele- als groepsbehandelingen en vragen je om ons te helpen met het uitbreiden en versterken van het behandelaanbod. We zoeken een nieuwe collega die bij voorkeur ook affiniteit heeft met het mee helpen ontwikkelen en vormgeven van onze vernieuwde deeltijdbehandeling.

Verder draag je bij aan de expertfunctie in de keten: consultatie, scholing, training, workshops en -als je dat aanspreekt- ook presentaties op symposia en congressen. Daarnaast kun je ook werkbegeleiding en/of supervisie geven aan GZ-psychologen in opleiding.

Hier ga je werken
Je gaat aan de slag bij VGGNet, het derdelijns expertisecentrum van GGNet voor volwassenen met ernstige psychiatrische problemen en een licht verstandelijke beperking. We bieden verschillende vormen van behandeling: vanuit een poli, deeltijdbehandeling en kliniek. De verschillende vormen van behandeling zijn sterk verbonden met elkaar, met de keten binnen GGNet en met de externe zorgketen. VGGNet wordt vanaf 30 januari 2020 met al haar onderdelen gehuisvest op de hoofdlocatie van GGNet in Warnsveld.  Kijk voor meer informatie eens op de website van VGGNet. 

Dit ben jij

• Je bent GZ-psycholoog (met BIG-registratie)
• Je hebt affiniteit met patiënten die naast een ernstige psychiatrische aandoening ook bekend zijn met zwakbegaafdheid of LVB
• Diagnostiek is voor jou meer dan een DSM-classificatie
• Je durft af te wijken van gebaande paden om vooruitgang te boeken
• Je hebt een toegankelijke houding naar patiënten en hun naasten en bent in staat om af te stemmen op de ander
• Je kunt goed samenwerken in een team en met ketenpartners
• Je wilt jezelf verder ontwikkelen en uitdagen
• Je bent een inspirerende collega voor ons team

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring Max €5.280,-) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato, een goed pakket aan secundaire voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een scholingsaanbod waarmee je optimaal bent toegerust voor alle taken die je te wachten staan. Als je wetenschappelijk onderzoek wilt doen, bieden we je daarbij adequate ondersteuning. Ook zijn er bij GGNet talloze doorstroommogelijkheden, waardoor je op verschillende afdelingen ervaring op kunt doen en constant nieuwe uitdagingen aan kunt gaan.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct!
Mocht je interesse hebben, maar minder uren willen werken: solliciteer dan ook gerust.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ester van Beek, manager VGGNet, via ester.vanbeek@ggnet.nl of 088-933-4216.

Type Vacature
Intern nummer 202029
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, VGGNet Warnsveld
Postcode 7230GC
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog GZ
Publicatiedatum 19-03-2020
Ingangsdatum 19-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52177

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet