Helpende plus thuiszorg
Careaz

Wat heb jij te bieden?

Wil jij echt het verschil maken en van betekenis zijn voor ouderen? Doen waar je goed in bent en waar je hart ligt? Dan zijn we denk ik op zoek naar jou! Thuiszorgteam regio Aalten is op zoek naar een collega helpende plus.

Je biedt zorg en ondersteuning aan ouderen met uiteenlopende zorgvragen. Hierbij stimuleer je ouderen voor zover mogelijk zoveel mogelijk zelf te blijven doen. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen. Jouw thuiszorgcollega’s zijn altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning. Je werkt in een team dat bestaat uit een wijkverpleegkundige, verzorgenden IG en helpenden. Alles rondom de zorg regel je samen met je thuiszorgcollega’s en in overleg met de ouderen die jullie thuis ondersteunen. Je hebt veel invloed op je dagelijkse werkzaamheden en je rooster, waardoor je kunt zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.

Wat kun je van ons verwachten?

• Direct vast contract voor minimaal 12 uur per week (uren in overleg bespreekbaar);
• De mogelijkheid om diensten te draaien van acht uur;
• Een salaris van minimaal €1808,83,09 en maximaal €2481,30 per maand bij een fulltime dienstverband. We stellen samen je salaris vast op basis van je opleiding en ervaring;
• Een reiskostenvergoeding, een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33% van je maandsalaris;
• Zelfroosteren, waardoor je in afstemming met je team je eigen weekrooster kunt plannen;
• Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen;
• De mogelijkheid om je arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen.

Toelichting

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten te benutten en ontwikkelen. Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Zie jij jezelf werken bij Careaz? Wacht dan niet langer en solliciteer snel! Wil je meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via 0544-745201 of hr@careaz.nl.

Type Vacature
Intern nummer v20.0006
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Thuiszorg, regio Aalten
Postcode 7091BR
Stad Dinxperlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 14-06-2021
Reageer voor 02-07-2021
Nummer 50851

Careaz

Bij Careaz vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en trots bent op wat je doet voor anderen. Daarom krijg je veel ruimte om samen met je team eigen keuzes te maken en je talenten voluit te benutten en ontwikkelen.

Er werken zo’n 800 medewerkers en 800 vrijwilligers bij Careaz. Samen zetten we ons elke dag weer in voor het levensgeluk van kwetsbare ouderen. Onze kernwaarden persoonlijk, dichtbij en vertrouwd geven richting aan de manier waarop we ons werk doen: met volle aandacht voor de wensen van ouderen en hun naasten. Maar ook met volle aandacht voor onze professionals. Medewerkers waarderen het werken bij Careaz en blijven vaak lang bij ons. Voor ons een teken dat we op de goede weg zijn in ons streven om een aantrekkelijke Achterhoekse werkgever te zijn.

Meer over Careaz