Flexpoule
Markenheem

Functieomschrijving

Helpenden 2/2+, verzorgenden IG en verpleegkundigen 

Ter uitbreiding van onze flexpoule zoeken we enthousiaste medewerkers die het als uitdaging zien om op meerdere locaties te worden ingezet tijdens ziektevervanging en/of langdurig verlof.

Jouw opleidingsachtergrond bepaalt de inhoud van je functie. Wanneer je werkt binnen de flexpoule ben je breed inzetbaar binnen de verschillende afdelingen van Markenheem. Je hebt contact met HRM als coördinator van de flexpoule. Insteek is om zoveel als mogelijk voor langere tijd op een afdeling te werken ter vervanging van verzuim, langdurig verlof of het opvangen van (tijdelijke) vacatureruimte.

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde, verzorgende IG of helpende (evt. aangevuld met medicatie en insuline). Je hebt aantoonbare ervaring met somatische en psychogeriatrische bewoners. Je ziet het als een uitdaging om op meerdere locaties ingezet te worden en bent in staat zelfstandig te werken. We verwachten dat je stressbestendig bent en flexibel. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig met onze bewoners. Daarnaast ben je communicatief en sociaal vaardig.

Inschaling

Bij Markenheem tref je enthousiasme en een goede werksfeer aan met de volgende voorwaarden:

  • De CAO-VVT is van toepassing.
  • Salariëring conform CAO VVT, FWG schaal 25 (helpende), schaal 35 (VIG) of 45 (verpleegkunde).
  • Markenheem biedt een uitdagende werkplek, met ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Jaarlijks een eindejaarsuitkering van 7,4% en 8% vakantiegeld.
  • Werkgeversbijdrage van 50% aan het Pensioen van Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract.
  • Alle uren zijn bespreekbaar.
  • Ook mogelijkheden in het werken van specifieke dag-, avond of nachtdiensten zijn bespreekbaar zolang je in de flexpoule wordt ingezet. Als je weer vast in een team gaat werken, verwachten we dat je weer op alle diensten (24/7) ingezet kan worden.

Bijzonderheden

Heb je interesse? Solliciteer dan zo snel mogelijk via www.werkenbijmarkenheem.nl. Wil je meer weten over deze functie? Bel of app met HRM op 06-12903900.

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, alle locaties
Postcode 7001 CR
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij HRM via 0314-37377928 of app op 06-12903900
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Woonbegeleider
Publicatiedatum 31-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 31-01-2020
Nummer 39746
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem