INTENSIVISTEN
Saxenburgh

Functieomschrijving

Saxenburgh Medisch Centrum (SMC) is een onderdeel van Saxenburgh, de veelzijdige, multifunctionele zorgaanbieder in het Vechtdal en Zuidoost Drenthe. Wij zijn een volwaardig ziekenhuis inclusief een volledige acute as met een compleet aanbod van medische specialisaties. Wij leveren hoog kwalitatieve zorg dichtbij in de vorm van uitstekende ziekenhuiszorg, zorg voor kwetsbare ouderen, revalidatiezorg en thuiszorg aan patiënten, bewoners en cliënten. Hierbij is sprake van een prettige en goede samenwerking met huisartsen, collega zorginstellingen, gemeenten, patiëntenverenigingen en overige zorgpartners.

Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. We zijn letterlijk en figuurlijk aan het bouwen. Dit jaar zal het hagelnieuwe duurzame Saxenburgh Medisch Centrum in gebruik worden genomen. In de ouderenzorg is nieuw- en herbouw in de komende jaren op verschillende locaties gepland.

Met een stijging van 30% IC opnames en de COVID-19 crisis is het realiseren van een bestendig team intensivisten nu nodig.

Saxenburgh is daarom op zoek naar

Intensivisten
Gemiddeld aantal uren per week in overleg

Wie zoeken wij?

Enthousiaste aanstaande collegae, die energie krijgen van het vormen van een nieuw team, het ontwikkelen van nieuwe zorgprocessen binnen de acute zorgketen, kansen zien in plaats van belemmeringen, een eigen stem willen laten gelden, met een voeten in de klei-mentaliteit en een grote bereidheid tot flexibel samenwerken met een professioneel verpleegkundig team.

De bereidheid om in verband met de diensten te willen verhuizen naar één van de mooiste regio’s van Nederland is een pré, maar geen vereiste.

Wat bieden wij?

Een prachtige nieuwe (letterlijk en figuurlijk) werkomgeving volgens de laatst vigerende maatstaven. Een IC-unit van 6 bedden waarvan 3 met beademingsmogelijkheid. De nieuwe IC beschikt over de modernste hard- en software. De IC vormt samen met de CCU, SEH en de huisartsenpost een acuut centrum, ketenzorg op de vierkante meter met korte lijnen en snelle triage. De afdelingen IC, CCU, SEH, HAP, CT en het OK-complex zijn logisch met elkaar verbonden voor optimale diagnostiek en behandeling. De IC van het SMC is aangesloten bij het regio-IC netwerk MONICO.

Je komt te werken in een plezierig team binnen een ziekenhuis met korte lijnen richting overige specialisten en een professioneel team van IC-verpleegkundigen. Er zijn ruime mogelijkheden om een specifiek aandachtsgebied verder uit te diepen. Het SMC is trots op haar enthousiaste gedreven medische staf die zich als kerndoel stelt topzorg te leveren.

Arbeidsvoorwaarden
Een vast dienstverband met marktconforme arbeidsvoorwaarden en AMS-inschaling.

Bijzonderheden

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de dienstdoende intensivist tel. 0523-27 6919 of met Guus Bruins, manager ziekenhuis (06) 52 47 48 82. Maak een afspraak en kom eens kijken in het oude en nieuwe ziekenhuis.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de knop hieronder en stuur ons je sollicitatie. Je kunt reageren tot uiterlijk 1 juli 2020.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Als je bij Saxenburgh in dienst komt, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Je kunt alleen solliciteren via deze site. Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.20.039
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 45
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij de dienstdoende intensivist tel. 0523-27 6919 of met Guus Bruins, manager ziekenhuis (06) 52 47 48 82
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 01-05-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-07-2020
Nummer 52786
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh