Kom vakantiewerk doen bij Livio!
Livio

Functieomschrijving

Beleef een leuke zomer! Kom werken bij Livio!
Wil jij tijdens de vakantieperiode in een team van enthousiaste, professionele mensen werken? Livio biedt je een dynamische baan waarin geen dag hetzelfde is en je écht iets voor andere mensen kunt betekenen!

Livio werkt op een breed terrein van zorg en biedt zowel intramurale en extramurale zorg als kleinschalig wonen aan.

Zo kun jij je aanmelden:
Klik op onderstaande link inschrijfformulier om het inschrijfformulier te downloaden waarmee je kunt solliciteren, en stuur je aanmelding mèt gevraagde bijlagen naar het Talentbureau van Livio. De gegevens hiervoor staan op het formulier. Alleen volledig complete aanmeldingen met het inschrijfformulier worden in behandeling genomen.

Functie eisen

Binnen Livio werken veel medewerkers in uiteenlopende functies met een verschillende achtergrond. We zijn op zoek naar vakantiekrachten voor diverse teams in Enschede, Haaksbergen en Berkelland. Het gaat om de volgende werkzaamheden:

- ADL en Verpleegtechnische handelingen, hiervoor is een Verzorgende 3IG diploma vereist

- tevens nodigen wij geïnteresseerden met een diploma Verpleegkundigen niveau 4 en 5 uit te reageren.

Inschaling

Salaris: minimumloon + 50%. Ben je 20 jaar of ouder of heb je een zorgdiploma dan is je salaris conform CAO VVT. Zie voor meer informatie de uitgebreide functie-omschrijving van deze vacature.
Dus leuk vakantiewerk dat nog goed betaald ook!

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Talentbureau via 0900-9200
Functie(s) Overig
Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-01-2020
Ingangsdatum zomervakantieperiode
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 50741
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio