Livio zoekt vrijwilligers gedurende de coronacrisis!
Livio

Kom jij ons ondersteunen?

Livio is op zoek naar vrijwilligers om de zorg en ondersteuning door te laten gaan tijdens het coronavirus. We hebben jouw hulp nog nooit zo hard nodig gehad als nu.

Per direct zijn we op zoek naar mensen die gekwalificeerd zijn om te werken in de ouderenzorg (niveau 2 t/m 6) en mensen die willen helpen waar ondersteuning nodig is. Kortom, alle hulp is welkom binnen Livio!

Waar kan je ons ondersteunen?

Afhankelijk van jouw voorkeuren, studieachtergrond en ervaring kun je ondersteunen in de thuiszorg, kleinschalige woonvormen of verpleeghuiszorg. Samen met jou kijken we waar jij het beste kan helpen.

Voor ex-zorgprofessionals geldt een versoepeling van de BIG-registratie: BIG-registraties die na 1 januari 2018 zijn verlopen zijn nog geldig.

Meld je direct aan!

Wil je onze clienten en collega's helpen? Meld je dan hieronder aan of stuur een mail naar Karel IJsebaert k.ijsebaert@livio.nl voor meer informatie.

Onze dank is zeer groot!

Type Vrijwilligerswerk ivm Corona
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
Functie(s) Vrijwilliger
Publicatiedatum 24-03-2020
Reageer voor 01-07-2020
Ingangsdatum 24-03-2020
Nummer 52280
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio