Nachtbegeleider Geode A en B
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE NACHTBEGELEIDER M/V
GEODE A EN B

Wat als je niet zelf kunt vertellen wat je voelt, denkt, wilt of ziet? Dan heb ik begeleiding nodig. Wil jij mijn begeleider zijn voor in de nacht?

Wij zijn op zoek naar een nachtbegeleider voor 24 uur per week.  

Woonvorm De Geode                                                          

Op loopafstand van winkelcentrum De Anklaar in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn ligt de woonvorm De Geode. De woonvorm bestaat uit twee etages en biedt woonruimte aan 22 cliënten in 3 woongroepen: Geode Boven, Geode A en Geode B. Op de bovenverdieping zijn 10 ruime appartementen voor volwassenen. Deze cliënten zijn redelijk zelfstandig en kunnen met ondersteuning het huishouden runnen en de afgesproken dagstructuur vasthouden.

Op de benedenverdieping zijn 12 woningen/ruimtes in 2 woongroepen (A en B) voor ernstig meervoudig beperkte jongeren (EMG).

Geode A en B
Binnen Woonvorm Geode A geven wij vorm aan een veilig thuis voor jongvolwassenen in de leeftijd van 17 tot en met 34 jaar. Deze hebben ernstig meervoudige beperkingen en zijn veelal rolstoelafhankelijk. De meeste dagelijkse zelfzorg zoals eten, drinken en lichamelijke hygiëne verrichten wij als hun begeleiders, daarbij kijkend naar wat de jongere hierin zelf kan. We werken nauw samen met de ouders.

Op woonvorm Geode B bieden we een veilig thuis voor een groep jongvolwassenen tussen de 21 en 35 jaar met een ernstig meervoudige beperking met incidenteel moeilijk verstaanbaar gedrag.

Wat ga je doen
Tijdens de nachtdienst geef je ondersteuning en begeleiding bij ADL-activiteiten en voer je waar nodig verpleegkundige handelingen uit zoals het geven van sondevoeding en medicatie via de peg, het legen van katheters (wij brengen niet zelf de katheters aan) en incidenteel vernevelen. Daarnaast verricht je huishoudelijke taken in de nacht. Je draagt samen met collega’s en de jongeren zorg voor een veilige en stabiele leefomgeving, waarbij we gebruik maken van de LACCS methode en Triple C. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van de persoonlijke plannen tijdens de nacht voor de cliënten van de Geode A en B. In de nachtdienst sta je ook klaar voor de woongroep boven.   

Functie eisen

We zoeken iemand die

 • een relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau heeft;
 • ervaring/affiniteit heeft met de doelgroep;
 • cliënten ondersteunt waar mogelijk bij het maken van hun eigen keuze;
 • stevig in de schoenen staat.

Verder vragen we van je dat je

 • je flexibel inzetbaar bent. Doordeweeks werk je van 22.30 uur tot 7.00 uur en in het weekend van 22.30 uur tot 7.30 uur;
 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • een positieve houding en relativeringsvermogen hebt en in staat bent te reflecteren op eigen handelen;
 • indien nodig een andere dienst in het rooster invult.

Inschaling

Wat bieden wij
Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. In de eerste periode van je dienstverband word je getraind in de voorkomende verpleegkundige handelingen.

In ons zelfregulerend team werk je nauw samen met enthousiaste collega’s en kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten. We heten je graag welkom op de Geode.    

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Elke Bosch (teamcoördinator Geode B) op 06-11951368 of met Denise de Jong (teamcoördinator Geode A) op 06-41627392.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten.

De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

Solliciteren
Ben jij een nachtmens en wil jij jouw kwaliteiten inzetten binnen De Passerel? Motiveer dan waarom en stuur je brief met motivatie en CV onder vermelding van vacaturenummer 021-46 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 021-46
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Nachtbegeleider
Publicatiedatum 27-07-2021
Reageer voor 01-09-2021
Ingangsdatum 27-07-2021
Nummer 68785
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel