Nieuwe Esdoornlaan 16: 2 Begeleiders Wonen 20% tot 60% (uren in overleg aan te vullen) in Wehl binnen Intensieve begeleiding per 1 november 2019
Elver

Functieomschrijving

Waar ga je werken?
Binnenkort start op de Esdoornlaan 16 een nieuwe groep met vier bewoners. Een nieuw initiatief en daarmee een leuke nieuwe uitdaging voor de huidige collega’s, maar zeker ook voor jou als nieuwe collega. Voor één bewoner wordt tijdelijk meerzorg toegekend. Dit houdt in dat je met een extra collega kan samenwerken, waarbij een collega meer 1 op 1 begeleiding geeft en de andere collega de andere drie bewoners kan begeleiden.

De bewoners van Klompendreef 2 verhuizen in oktober vanaf het terrein van Elver al naar deze buitenlocatie in Wehl, onder de naam Esdoornlaan 14. Samen zijn wij een geschakelde woning van 10 bewoners in de leeftijd van 23 tot 57 jaar. Binnen dit team werken ze altijd met 2 collega’s. Dit betekent ook dat je kan terugvallen op je buren en wij de samenwerking veel zullen opzoeken.

We proberen een leefklimaat te scheppen waarin bewoners veiligheid en geborgenheid kunnen vinden in een voorspelbare omgeving. De individuele begeleiding en benadering staat voorop in het wonen en leven in een groep. We werken vanuit de visie Triple-C, dit betekent dat je werkt vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Je gaat uit van de competenties en mogelijkheden van onze bewoners en focust niet op probleemgedrag. Samen met jouw collega’s werk je aan het ervaren van het gewone leven (bijvoorbeeld samen wassen en koken).

Wat ga je doen?

Nu wil je natuurlijk wel weten wat er van je verwacht wordt tijdens jouw dienst op deze nieuwe locatie. Je gaat aan de slag als Begeleider Wonen binnen een zelfstandig werkend team. Dit houdt eigenlijk in dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor jouw groep. Daarnaast ben je samen verantwoordelijk voor het verdelen van het dienstenpatroon: dag-, avond-, slaap en weekenddiensten. Doordat je samen met een team verantwoordelijk bent wordt het gewaardeerd als je zelfstandig kan werken en beslissingen durft te nemen. Om een positieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen het team is het van belang dat je eerlijk en kritisch durft te zijn naar jezelf toe, maar ook naar jouw collega’s. Daarnaast werken wij vanuit de driehoek, dit houdt in dat je samen met de bewoner, verwanten en collega’s invulling geeft aan de dag.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Zoals hierboven wordt aangegeven ben je samen verantwoordelijk voor het rooster, daarom is het fijn als jij je flexibel opstelt.
 • Jij bent een persoon die interesse heeft in het werken met bewoners met intensieve begeleidingsvragen en hebt ervaring als het gaat om omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
 • Voor de nieuwe woning is het van belang dat jij in het bezit bent van een rijbewijs B en in een personenbusje wilt rijden.
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een relevant diploma op niveau 3, 4 of 5. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Verzorgende IG, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) of Pedagogiek.

 

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Het is natuurlijk fijn dat jij veel mee kan brengen, maar wij bieden jou graag het volgende:

 • Het aantal uur per week stemmen we samen af. Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 32 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar en als het van beiden kanten goed bevalt dan zetten wij deze graag om naar onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan, maar ook een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.800,- en € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega’s van Esdoornlaan 16 via 0314-696972.

Je hebt tot 24 september 2019 de tijd om te reageren op deze vacature.

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

*Meelopen op de woning is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Esdoornlaan 14-16
Postcode 7031 WR
Stad Wehl
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Esdoornlaan 16 via 0314-696972
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 10-09-2019
Reageer voor 24-09-2019
Ingangsdatum 01-11-2019
Nummer 48180
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver