Psychiater FACT Zevenaar
GGNet

Functieomschrijving

GGNet is binnen ambulant Zevenaar op zoek naar een enthousiaste Psychiater.

Dit ga je doen
Voor de huidige functie als psychiater zoeken wij voor ons team, Montferland een nieuwe collega psychiater, die mee gaat in onze wens om de psychiatrie in de regio verder uit te bouwen en vorm te geven. Wij zijn sinds 2013 gecertificeerd als FACT-team en we hebben een gedeelde case load van ongeveer 300 patiënten. Onze teams werken met o.a. IPS en de geïntegreerde richtlijn persoonlijkheidsstoornissen is geïmplementeerd als een basis methodiek. Doel voor de komende periode is om het behandelaanbod in samenwerking met andere ambulant werkende teams in Zevenaar maar ook in de Achterhoek/Liemers vorm te geven en daar waar nodig uit te breiden of op te schalen. Vanuit de organisatie is actief bevorderen van “Herstel” de centrale visie, waarbij vroegtijdig herkennen van de LVG-doelgroep en het vroegtijdig behandelen van trauma’s aangemerkt zijn als belangrijke speerpunten. Als psychiater ben je naast je werkzaamheden binnen het eigen FACT-team ook werkzaam in uitwisseling, met de andere ambulante teams.

Hier ga je werken
Binnen Ambulant Zevenaar zijn wij gespecialiseerd in de psychiatrische zorg voor de cliënten in de regio Zevenaar, Montferland en Doesburg.  Wij doen dit door middel van een passend groepsaanbod en gespecialiseerde behandel methodieken. Vooral geven we deze zorg vorm met gemotiveerde en betrokken medewerkers die binnen de kaders zoeken welke mogelijkheden voorhanden zijn. Er wordt gewerkt vanuit geïntegreerde teams, (Fact- en poli-teams samengevoegd!) waarbinnen ook preventie medewerkers en de BGGZ een plek hebben. Het ambulante team bestaat uit diverse disciplines.

Dit ben jij

• Je hebt de academische opleiding tot arts (inclusief BIG-registratie) en een medische specialisatie tot psychiater afgerond (inclusief MSRC-registratie).
• Je deelt de visie van GGNet op het gebied van herstelgericht werken.
• Je bent slagvaardig, veerkrachtig en grijpt kansen altijd met beide handen aan.
• Je deelt je expertise graag met je teamleden en stuurt aan op zelfvertrouwen, groei en ontwikkeling.
• Je bent energiek en positief en draagt zo bij aan een goede werksfeer.

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (cao Geestelijke Gezondheidszorg, salarisschaal Medisch Specialisten). Inschaling is afhankelijk van je ervaring. Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het aantal uur is 24-32 uur. Je krijgt een budget voor bij- en nascholing (cao Geestelijke Gezondheidszorg). Verder biedt GGNet mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus (jaarlijks maximaal 24 accreditatiepunten).

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaand formulier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hans de Klein, manager, via 088-933-4523.

Type Vacature
Intern nummer 201938
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC Zevenaar
Postcode 6903 ZN
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52198

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet