Psychiater, IBK Zutphen
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Tactus Verslavingszorg komt graag met jou in contact! Want jij bent de collega-psychiater die mede de verantwoordelijkheid wil dragen voor deze unieke behandellocatie, de Intensieve Behandelkliniek. Ga jij deze mooie uitdaging aan?

 Psychiater | Zutphen

Als psychiater ben je regiebehandelaar en heb je daarnaast belangrijke rollen als adviseur, consulent en achterwacht. Ook bewaak je de kwaliteit van het medisch-psychiatrisch aspect in de behandeling. 

Het neurobiologisch denken als onderdeel van het bio-psychosociale model wint binnen de verslavingszorg steeds meer terrein en is een belangrijk onderdeel van onze zorgvisie.

Over de Intensieve Behandelkliniek (IBK)
Binnen de IBK is één afdeling waar topklinische zorg geboden wordt aan patiënten met triple-problematiek. Hier wordt door inzet van onder andere klinisch neuropsychologisch onderzoek hoogwaardige psychodiagnostiek geleverd. Meer informatie over de locatie vind je hier>

Dit neem je mee:

Wij bieden graag ruimte aan de psychiater met passie voor innovatie en ontwikkeling! Zie jij uitdaging in langdurige, complexe problematiek en zet je jouw vakmanschap graag in om bij te dragen aan de behandeling van verslaafde patiënten met veel en diverse psychiatrische comorbiditeit? Dan ben je zeer welkom!

Dit bieden wij:

Tactus biedt een interessante volgende stap in je carrière én:

  • flexibele werktijden;
  • een gedegen onderzoeksklimaat met ruimte voor initiëren van of deelname aan wetenschappelijk onderzoek;
  • deelname aan de opleidingsgroep t.b.v. de opleiding tot psychiater;
  • mogelijkheid tot supervisie en mentorschap;
  • ruimte voor bezoeken van cursussen en congressen in binnen- en buitenland;
  • mogelijkheden voor eventuele verdere bij- en nascholing;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ;
  • collectieve kortingen op (zorg)verzekeringen;
  • een regeling voor fiscaal voordelig sporten of het voordelig aanschaffen van een fiets, laptop, tablet of weekendje weg;
  • een goede verhuisregeling, voor als je je wilt vestigen in het woon-werkgebied van Tactus.

Ben jij onze nieuwe collega?

Is je interesse gewekt in deze boeiende functie bij Tactus en wil je graag meer weten over deze kliniek dan maken we graag tijd voor je tijdens een oriëntatiegesprek met Frans Que (psychiater IBK). Frans is bereikbaar via telefoonnummer: 06-53157194. 

Maak ook kennis met collega-psychiaters Karin, Johan en Steffie. Zij vertellen je graag waarom zij voor de verslavingszorg gekozen hebben en wat het werken bij Tactus zo leuk maakt.

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag
met zich meebrengt.

Type Vacature
Intern nummer 2019-122
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Willem Dreesstraat
Postcode 7204JP
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Frans Que, psychiater IBK, telefoonnummer: 06-53157194.
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 31-01-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-04-2020
Nummer 46513
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg