Psychiater Zwolle
Forte GGZ

Functieomschrijving

Ben je een (ervaren) psychiater en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om ons team van psychiaters te versterken? Herken jij jezelf in onderstaand profiel?  Dan nodigen wij je graag uit om te reageren.

Forte GGZ is een instelling die zich richt op de volwassen GGZ en beschikt tevens over een studentenpoli. Voor beide doelgroepen werkt er bij Forte GGZ  een toegewijd team van psychologen, psychiaters en spv’ers, werkzaam in een moderne praktijk voor Basis GGZ en Specialistische GGZ, met als motto: een korte behandeling als het kan, langer als dit nodig is.

Forte GGZ heeft vestigingen in Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Assen en is een bloeiende praktijk die door verwijzers en cliënten nadrukkelijk wordt gewaardeerd. Voor onze vestiging in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en bevlogen psychiater die op een toegankelijke wijze op diverse niveaus in een team kan functioneren.

Functieprofiel

 • Als psychiater ben je verantwoordelijk voor het medisch-psychiatrisch onderzoeken, diagnosticeren, indiceren, behandelen en begeleiden van cliënten met (complexe) psychiatrische stoornissen en problemen.

 • Je werkt in een multidisciplinair team met gezondheidspsychologen, basispsychologen en spv’ers.

 • Je begeleidt en instrueert behandelaren in de omgang met de problematiek van de cliënt. Zo nodig geef je functionele richtlijnen en aanwijzingen aan de overige behandelaren.

 • Je levert vanuit het psychiatrisch vakgebied, je eigen deskundigheid en je behandelpraktijk, een bijdrage aan de voorbereiding/ontwikkeling van het behandelbeleid, het jaarplan en de kwaliteit van de behandelzorg aan cliënten en je adviseert de directie hierover.

 • Je bent beschikbaar voor consultatie door externe partijen voor zowel SGGZ en GBGGZ.

Functie eisen

Functie-eisen en competenties

 • Geregistreerd als psychiater in het specialistenregister van de MSRC

 • BIG-geregistreerd

 • Gericht op samenwerking

 • Tactvol

 • Luisterend en invoelend

 • Evenwichtig

 • Consciëntieus

Inschaling

Forte GGZ als werkgever

Forte GGZ biedt je een veelzijdige en uitdagende functie en een plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s (waaronder psychiaters). Bij Forte GGZ hoef je geen diensten te draaien buiten kantoortijden. Je krijgt volop mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan nieuwe initiatieven en inhoudelijke ontwikkelingen, waaronder het mede vormgeven aan de nieuwe locatie in Zwolle. Forte GGZ kent een platte organisatiestructuur waardoor er sprake is van korte lijnen en veel ruimte voor eigen inbreng waar ook echt iets mee gedaan wordt. Dit doen we vanuit de gedachte dat we proberen om iedere dag de zorg een stukje beter te maken.

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.

Bijzonderheden

Meer weten?

Meer informatie over onze instelling is te vinden op deze website www.forteggz.nl

Liever persoonlijk contact?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Frederiec Withaar (directeur Zorg) 050 - 2053344. Heb je vragen omtrent de sollicitatieprocedure? 

Bij interesse ontvangen wij graag je motivatie en cv per email: vacatures@forteggz.nl . 

Type Vacature
Organisatie Forte GGZ
Locatie Zwolle
Postcode 8021 JB
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Frederiec Withaar
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 25-05-2020
Reageer voor 14-06-2020
Ingangsdatum 25-05-2020
Nummer 51670
Doorsturen Bekijk PDF

Forte GGZ

Forte GGZ heeft vestigingen in Assen, Groningen, Leeuwarden en in Zwolle. Het toegewijde team van psychologen en psychiaters werkt in een moderne praktijk voor Basis GGZ en Specialistische GGZ en richt zich op cliënten tussen 18 en 70 jaar.

Meer over Forte GGZ