Psychiatrisch verpleegkundige (High Intensive Care)
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij een psychiatrisch verpleegkundige die wilt bijdragen aan de herstelgerichte zorg? Bij GGNet de Buurse in Apeldoorn kun je zorgen voor het herstel van patiënten aan de hand van de laatste ontwikkelingen in de ggz.

Dit ga je doen
Samen met je collega’s voer je diverse verpleegkundige werkzaamheden uit. Binnen De Buurse in Apeldoorn werk je zowel op de Intensieve Vervolgbehandeling (IVB) als op de High Intensive Care (HIC). Op de HIC kun jij, vanuit de laatste ontwikkelingen in de ggz, een bijdrage leveren aan het herstel van de patiënten en weet je samen met je collega’s een sfeer te creëren die bijdraagt aan het herstel van de patiënt en een positieve werksfeer op de afdeling. Het werken op een HIC is uitdagend, vernieuwend en dynamisch. Zorg bij De Buurse betekent zorgen dat onze patiënten zo lang mogelijk optimaal functioneren. Daartoe weet je hen te stimuleren en te motiveren. Je stelt diagnoses en maakt behandelplannen. Je bent de persoonlijk begeleider van je patiënten, voor wie je de zorg coördineert. Ook onderhoud je contact met het patiëntsysteem. Daarnaast draag je bij aan ontwikkeling, onder meer door deel te nemen aan overleggen en commissies en door stagiairs te begeleiden. Verder zorg je voor een goede werkoverdracht en rapporteer je problemen en bijzonderheden.

Hier ga je werken
De Buurse is een afdeling voor intensieve vervolgbehandeling, waar zeer kwetsbare patiënten met een intensievere behoefte aan zorg klinisch worden behandeld. Professionele zorg voor de complexe psychiatrische patiënt, met meestal ook verstandelijke beperkingen in combinatie met middelenmisbruik, is onze specialiteit. We gaan uit van herstelgerichte zorg en autonomie van de patiënt. We bieden zorg op maat. Patiënten hebben naar eigen behoefte, voorkeuren en mogelijkheden een dagprogramma. Zowel in groepsverband als individueel. Het team bestaat voornamelijk uit verpleegkundigen en agogen. Wij houden rekening met jouw ervaring om je op de juiste plek (IVB of HIC) in te laten stromen, zodat je kunt groeien als professional. Jij brengt een open blik mee en bent bereid om out of the box te denken.

 

Dit ben jij

  • Je hebt een MBO- of HBO-diploma verpleegkunde (inclusief BIG-registratie). 
  • Je hebt ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, bij voorkeur met het werken binnen een gedwongen kader
  • Je weet ongewenst en/of ontwrichtend gedrag te hanteren, kunt dit beïnvloeden en je kunt de-escalerend werken
  • Je werkt graag in een team en weet je collega’s te versterken, te inspireren en te motiveren
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend, innovatief en gaat alleen voor de hoogste kwaliteit van zorg
  • Je kunt op je eigen handelen en teamprocessen reflecteren
  • Je biedt gastvrije en gepaste zorg aan je patiënten en hun naasten, met name in moeilijke situaties
  • Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht

Dit bieden we je

We bieden vooral een zeer interessante baan binnen de specialistische zorg. Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 3.229,-) met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract . met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende  werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Remco Uenk, manager Acute Zorg Apeldoorn, via telefoonnummer 088-933-4866.

Type Vacature
Intern nummer 201833
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, locatie Deventerstraat Apeldoorn
Postcode 7323PT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52227

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet