Psychiatrisch Verpleegkundige PIT bij Livio
Livio

Functieomschrijving

Psychiatrisch Intensieve Thuiszorg (PIT) is een voorziening waarbij mensen met (acute) psychiatrische problemen thuis begeleid worden door een psychiatrisch verpleegkundige. De PIT-verpleegkundige werkt samen met de klant, aan vooraf opgestelde doelen, middels een zorgplan in samenwerking met een behandelaar.

Taken:
Je biedt (crisis) interventies en intensieve behandeling aan klanten met een psychiatrisch ziektebeeld in hun thuissituatie, teneinde klinische opname te voorkomen of te verkorten.
Het betreft behandeling aan klanten in alle leeftijdsgroepen met complexe psychiatrische problemen.
Je traint de autonomie van de klant door inzicht te geven in vermogen en onvermogen, gedragsregulatie en dagstructurering. De behandelingsgesprekken zijn zowel individueel als systeemgericht.
Je past op systematische en methodische wijze interventies toe.
Je observeert, rapporteert en weet je bevindingen op professionele wijze terug te koppelen richting behandelaren.
Je geeft advies aan behandelaren en andere hulpverleners in het kader van diagnostiek en het bijstellen van het behandelplan, door middel van het aanleveren van psychiatrische verpleegkundige observaties en deelname aan het multidisciplinair overleg.
Je hebt kennis van de sociale kaart en bent in staat een aanvullend zorgtraject te adviseren of in te zetten.

Functie eisen

Je beschikt over verpleegkundige vakkennis op kwalificatieniveau 5 (HBO-V) met aanvullende vakkennis op het gebied van psychiatrie.
Je beschikt over tenminste 3 jaar relevante werkervaring binnen de sector GGZ en hebt affiniteit met ambulant werken.
Je bent in staat zelfstandig te werken en beslissingen te nemen, ook in crisogene situaties.
Je bent in bezit van rijbewijs en een auto.

Inschaling

conform CAO VVT, FWG 50 inpassing op basis van werkervaring.

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een VOG is een voorwaarde om in dienst te kunnen treden bij Livio.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Solliciteren kan uitsluitend online via www.livio.nl of www.zorgselect.nl.

De selectiegesprekken zijn gepland op 1 oktober 2019, gelieve hier alvast rekening mee te houden.

 

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij M. Lohuis (PIT- verpleegkundige) tel: 0900-9200.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 11-09-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 23-09-2019
Nummer 35540
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio