Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Basis GGZ
GGNet

Functieomschrijving

Bas Zevenaar is op zoek naar Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die zich in wil zetten om de basis GGZ verder op de kaart te zetten binnen ons verzorgingsgebied. Gaat jouw hart sneller kloppen van e-Health en innovatie in de basis GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige behandel je voornamelijk patiënten in de basis GGZ. Je bent medebehandelaar, dus werkt nauw samen met regiebehandelaren: in de basis GGZ zijn dat Verpleegkundig Specialisten. Je behandelt niet alleen, je geeft ook advies, training en coaching. Je stelt de juiste diagnose in samenwerking met de regiebehandelaar, stelt behandelplannen op en voert deze uit (in samenwerking met de hoofdbehandelaar). Ook organiseer en coördineer je de uitvoering van behandelplannen, waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit van de geleverde zorg bewaakt. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van het sociaal-verpleegkundig behandelaanbod.

De focus bij behandeling ligt op verdere stabilisering van de klachten, terugvalpreventie en leren omgaan met beperkingen. Je stelt patiënten maximaal in eigen regie en maakt met hen blended behandelplannen: gedeeltelijk gebaseerd op face-to-face contact (individueel/groepen) en gedeeltelijk gebaseerd op e-Healthmodules.

Hier ga je werken
Sinds 2018 is Bas is Dichtbij volop in ontwikkeling om de bggz vorm en inhoud te geven. We werken in zelfsturende teams met het uitgangspunt om op 2 verschillende locaties werkzaam te zijn, zo dicht mogelijk bij de patiënt. Deze locaties kunnen variëren van de bestaande GGNet locaties tot huisartsen- en wijkcentra.
Naast Zevenaar zijn we werkzaam in gemeente Duiven, Montferland en op termijn in Doesburg

Dit ben jij

Je hebt:
• Een diploma HBO-Verpleegkundige aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en bent geregistreerd in het BIG-register (artikel 14 wet BIG);
• Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring.

Daarnaast ben je:
• ondernemend, toegankelijk, zelfstandig en energiek;
• in staat om collega´s enthousiast te maken en mee te nemen in de ontwikkelingen.

En wil je:
• met e-Health werken en dit verder ontwikkelen;
• met huisartsen en andere verwijzers samenwerken;
• op minimaal 2 locaties werken.

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 55, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 3.832,-). Daarnaast ontvang je een volledige dertiende maand (eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato).Ook kun je als werknemer bij Bas, deels je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met mevrouw C. Koopmans, Manager, 088-9335438 of Dhr. Edo van Toor, Verpleegkundig Specialist 088-9334862.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie Bas Zevenaar
Postcode 6903 CT
Stad Zevenaar
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 17-03-2020
Ingangsdatum 17-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52118

GGNet

Bas Basis GGZ biedt psychische zorg aan iedereen vanaf achttien jaar die te maken heeft met lichte tot matig ernstige psychische klachten. Iedereen kan daar mee te maken krijgen. Je voelt je bijvoorbeeld somber of hebt weinig energie. Of je voelt je angstig, hebt een trauma of slaapproblemen. Als deze klachten niet overgaan en je dagelijkse leven blijven belemmeren, dan kan Bas je helpen om je weer beter te gaan voelen. Je kunt bij ons terecht als je voor het eerst te maken krijgt met psychische klachten, maar ook als je al langere tijd in behandeling bent geweest en je verder wilt herstellen of wilt voortkomen dat je terugvalt.

Meer over GGNet