SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE
Saxenburgh

Functieomschrijving

Ben jij een professional met passie voor de zorg? Word jij net zo enthousiast als wij van een glimlach op de gezichten van onze patiënten en hun familieleden? Dan zoeken wij jou! In onze Ouderenzorg is per direct plaats voor een


SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE
gemiddeld 24 tot 36 uur per week (66,67% tot 100%)

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd


Werkzaamheden
Je gaat de medische zorg verlenen voor mensen met multimorbiditeit, waarbij kwaliteit van leven hoog in het vaandel staat. Je werkt zowel intra- als extramuraal. Je geeft individuele behandelingen en begeleidt (kwetsbare) ouderen en hun naasten met psychogeriatrische en somatische problematiek. Werken in de geriatrische revalidatiezorg behoort zeker tot de mogelijkheden. Naast deskundigheidsbevordering participeer je in de multidisciplinaire zorgplanbesprekingen en geef je inhoud aan het individuele zorgplan en het woon- en leefklimaat. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het behandelingsbeleid en hebt een actieve rol in het adviseren en coachen van het multidisciplinaire team. We zien graag dat je een ondernemende, toekomstgerichte houding hebt: je denkt en doet graag mee met veranderprocessen. Je draait mee in alle bereikbaarheidsdiensten.

Wat vragen wij van jou?
De zorg wordt steeds complexer en verplaatst zich ook naar de extramurale setting, in diverse vormen. Dit vraagt om goed opgeleide, vakdeskundige medewerkers. Maar om met de veranderingen in de zorg om te kunnen gaan, is niet alleen vakdeskundigheid van belang. Wij zoeken een collega die overstijgend denkt, een grote mate van zelfredzaamheid heeft en uitstekend samenwerkt. Essentieel is dat je net zo gepassioneerd bent voor de zorg als wij.

Functie eisen

Functie eisen

  • afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde
  • affiniteit met ouderen en hebt ervaring in het werkveld
  • onderschrijft de uitgangspunten ‘goed, veilig, gastvrij en samen’ en handelt daarnaar
  • patiëntgericht en klantvriendelijk
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent een echte kartrekker
  • schakelt snel, houdt overzicht en stelt de juiste prioriteiten
  • stressbestendig, flexibel en nauwkeurig
  • je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen
  • in het bezit van een rijbewijs en een auto

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie in de mooiste zorgorganisatie in onze regio. Je gaat werken met enthousiaste collega’s op een kwalitatief sterke afdeling.
Het gaat om een aanstelling voor onbepaalde tijd, minimaal 24 en maximaal 36 uren gemiddeld per week, aantal uren per week in overleg.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG 75 of FWG 80 als je aanvullend een kaderopleiding hebt gedaan.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ verlenen wij de best mogelijke medische zorg, zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Wij staan voor een hoge kwaliteit van zorg in combinatie met een menselijke benadering. Onze mensen maken het verschil en zorgen dat patiënten zich welkom en serieus genomen voelen en professionals trots zijn op hun werk. Binnen de Saxenburgh Groep werken ruim 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers. Onze organisatie is financieel gezond en heeft landelijk hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. De komende jaren bouwen wij een compleet nieuw ziekenhuis in Hardenberg en vernieuwen wij een aantal ouderenzorglocaties. Zo bouwen wij letterlijk en figuurlijk aan onze toekomst en dragen wij bij aan een toekomstbestendig aanbod van ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg in het Vechtdal.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur ons je sollicitatie.

Wil je eerst meer informatie?
Bel dan met Marianne Dijkhuis, hoofd ouderengeneeskunde (06) 52 52 73 16.
Je kunt ook mailen naar m.dijkhuis@sxb.nl.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.19.069
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Marianne Dijkhuis (specialist Ouderengeneeskunde), tel. 06-52527316
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 06-02-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2021
Nummer 47050
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh