Teamleider
Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is een zorgorganisatie die zich richt op kinderen, jongeren, volwassen en ouderen binnen de sector Gehandicaptenzorg en Ouderenzorg. Er werken ruim 1500 medewerkers. De Baalderborg Groep ondersteunt en begeleidt kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag in het leiden van een waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij gaan uit van de eigen regie van mensen. Wij stimuleren de versterking van hun eigen regie en van hun zelfredzaamheid. Onze professionals werken nauw samen met het netwerk van de cliënt. Voor ons verpleeghuis (somatiek/PG) en verzorgingshuiszorg Van Dedem Marke in Dedemsvaart zijn wij op zoek naar een:

Teamleider (m/v)
28-32 uur per week

De functie
Als teamleider geef je op coachende wijze leiding aan meerdere teams en val je hiërarchisch onder de verantwoordelijkheid van het locatiehoofd. De span of control is ongeveer 30 tot 40 FTE. Je stuurt op zelfredzaamheid en zelforganisatie van de teams en vergroot de taakvolwassenheid. Je zet medewerkers in hun kracht en geeft vakmanschap de ruimte, waarbij je gebruik maakt van aanwezige kennis en competenties en dit met elkaar verder laat groeien.  Je zorgt voor een effectieve communicatie- en overlegstructuur en zorgt voor verbinding tussen de teams en andere onderdelen van de organisatie. Je stimuleert kennisdeling en bewerkstelligt een lerende sfeer binnen de teams.

Uitgebreide functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een teamleider die

  • beschikt over een HBO management opleiding, aangevuld met meerdere jaren ervaring als leidinggevende in een professionele organisatie;
  • zorgt voor nabijheid (fysiek/zichtbaar/dichtbij) en teams ontzorgt;
  • verbindend is en op duidelijke en transparante wijze communiceert; met oprechte interesse in de omgeving;
  • doelgericht en daadkrachtig is, confrontaties niet uit de weg gaat en patronen durft te doorbreken;
  • medewerkers kan coachen, in hun kracht kan zetten ten behoeve van het werkplezier en meenemen in veranderingen en hun eigen verdere ontwikkeling;
  • analytisch, onderzoekend en resultaatgericht is waarbij concrete, uitdagende en haalbare doelen worden gesteld;
  • zich daarnaast herkent in: integer zijn, initiatiefrijk, lef tonend, daadkrachtig en zelfreflectief.

Wij bieden
Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 55.
Een arbeidsovereenkomst voor de periode van 1 jaar, met de intentie deze te verlengen.
Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. een uitruilregeling reiskosten.

Wat je verder nog moet weten
Onze ouderenzorg (valt onder de Divisie Langdurige zorg), De standplaats is Dedemsvaart. We hebben te maken met een verpleeghuis (somatiek/PG) en verzorgingshuiszorg. Je geeft leiding aan meerdere teams.

Procedure
De datum va de sollicitatiegesprekken is op dit moment nog niet bekend. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Via onze site www.baalderborggroep.nl (werken bij ons, actuele vacatures) kun je tot en met 14 juni a.s. reageren op deze vacature.

VOG
De Baalderborg Groep is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alice van der Kamp, locatiehoofd Van Dedem Marke, telefoon: 06-50095402 of email: a.vanderkamp@baalderborggroep.nl.  

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Van Dedem Marke in Dedemsvaart
Postcode 7701LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Alice van der Kamp, locatiehoofd, telefoon: 06-50095402 of email: a.vanderkamp@baalderborggroep.nl
Functie(s) Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 22-05-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 53012
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep