Vacature Specialistisch Begeleider & Jeugdprofessional (HBO SKJ)
Alldrik

Functieomschrijving

Alldrik is zich aan het ontpoppen tot een gespecialiseerde zorgorganisatie gericht op complexe problematiek en de zorgaanbieder mét persoonlijke aandacht op maat. Wij kijken hoe het wél kan.

Heb jij je hbo-diploma Social Work of vergelijkbaar en ervaring in het werken met kinderen met een beperking? Heb jij een SKJ-registratie en ervaring met het werken met jeugdigen met (complexe) problematiek? Ben jij daarnaast ook pragmatisch ingesteld en kun jij de handen uit de mouwen steken? Dan kan Alldrik wel eens de juiste match zijn voor jou!

Wij bieden: een innoverende en kennisrijke (leer)omgeving waarbij er veel actief gebruik wordt gemaakt van verschillende methodieken binnen een rijk team van ervaring en verschillende opleidingen. Er wordt gewerkt middels geluk gericht werken, Geef-Me-De-5 en Triple-C. Alldrik Zorgboerderij te Markelo heeft een jong en innovatief team van sociaal werkers die leergierig en flexibel in het werk staan. Tevens bieden wij een maandelijkse borrel, omdat wij het ook belangrijk vinden om op informele sfeer elkaar beter te leren kennen en daarmee de samenwerking van het team te bevorderen. Wij vinden onszelf een erg hecht en gezellig team die open staan voor mensen en het leuk vinden om elkaar ook beter te leren kennen.

Daarnaast is deze Alldrik vestiging zeer landelijk gelegen, waarin je elke werkdag lekker in de natuur bezig kan met het werk en de praktijkontwikkeling van verschillende doelgroepen én leeftijden. Jij kan jouw talent (bijv. techniek, muziek, creativiteit, groene vingers, dieren, koken, beweging en/of sociale activiteiten) inzetten om samen met de deelnemers iets op te bouwen. Talentontwikkeling is één van de belangrijke speerpunten van Alldrik en faciliteert hier ook in door samenwerkingen met scholen (om drop-outs te voorkomen), het Boris project (praktijkontwikkeling voor landelijk erkend certificaat wat deelnemers kunnen halen) en via een lopende praktijkverbeteringsinterventie middels de Master Social Work.

Functie eisen

Wij vragen: iemand met een afgeronde HBO Social Work (of aanverwanten) opleiding. Daarnaast het liefste iemand die in het bezit is van een SKJ-registratie. Voorkeur voor meerdere jaren ervaring met het werken met jeugd met (complexe) problematiek. Iemand die zeer flexibel is en leergiering in het leven staat, omdat onze organisatie zich continue blijft ontwikkelen. De voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met het werken met Geef-Me-De-5 en Triple-C. Complexe casussen en crisissituaties moeten jou aanspreken op je vermogen om het verschil te maken en oplossingen te zoeken naar hoe het wél kan. Het is belangrijk dat je in staat bent zelfstandig te werken, te kunnen sparren en overleggen met collega’s en het geheel te kunnen overzien. Daarnaast zoeken we een zowel open als krachtige persoonlijkheid die in alle omstandigheden stevig in zijn of haar schoenen blijft staan. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk, je schroomt niet om extra stappen te zetten en initiatief te tonen om deze groeiende organisatie verder te helpen ontwikkelen.

Inschaling

Perspectief: Alldrik is een groeiende en ontwikkelende organisatie die gespecialiseerd is in complexe casussen en in het daarbij bieden van 1-op-1 begeleiding op maat. Hierbij zijn er veel ontwikkelingsmogelijkheden, perspectief op doorgroeimogelijkheden en met oog op lange termijn samenwerkingen. Er is dus bij een goede match zeker perspectief op een vast contract, vanuit het speerpunt van een vast team met vaste gezichten voor de deelnemers. Perspectief voor het geven van eigen inbreng en het verder uitbouwen van expertise op het gebied van complexe problematiek.

Bijzonderheden

Werkdagen: Vaste werkdagen op woensdag én zaterdag. Daarnaast minimaal één à twee logeerdiensten om de week in het weekend (vrijdagnacht, zaterdagnacht of zondag overdag). Gemiddeld 20 tot 24 uur per week beschikbaar.

 

U kunt reageren op deze vacature tot 16 september 2019!

Type Vacature
Organisatie Alldrik
Locatie Alldrik Zorgboerderij Markelo
Postcode 7475 SL
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Overig
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 06-09-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-11-2019
Nummer 48108
Doorsturen Bekijk PDF

Alldrik

De Menselijke Maat is wat Henk, Tineke en Manon van der Giesen samen bieden met een groeiend, enthousiast en deskundig Alldrik team, dat bestaat uit 12 personen, waaronder vrijwilligers en 6 betaalde krachten, met o.a. SPH, Agogiek HBO, twee SKJ geregistreerde HBO Jeugd-en Gezinsprofessionals, MBO-4 Jeugdzorg, HBO- èn Drs. Bedrijfskunde, plus lopende studie Master Social Work door Manon. Liefdevolle, mensgerichte zorg: vermijden van ongewenste druk: met rust, regelmaat, ruimte en respect, op onze prachtig gelegen locatie. "Alldrik" betekent “nobele vriend”, de houding waarmee we deelnemers tegemoet willen treden. Professionele èn kameraadschappelijke ondersteuning voor mensen die kwetsbaar zijn, ongeacht leeftijd, geloof, ras of geaardheid. Onze menslievende, op verbinding gerichte levenshouding is spiritueel geïnspireerd en geworteld in het christelijk geloof. Op weg naar eenheid, open voor een meer universeel geloof, dat o.i. boven diverse richtingen en tradities uit kan gaan. Kwalitèit van leven, ècht maatwerk, persoonlijke aandacht, veiligheid, duurzaamheid, leren en talentontwikkeling staan bij Alldrik hoog in het vaandel! Nieuw: 36 zonnepanelen en fraai aangelegde belevingstuin: vol kleuren, geuren, rolstoeltoegankelijk, waterbron en uitkijkheuvel. Maak nu een afspraak!

Meer over Alldrik