Vakantiebaan (logistiek & schoonmaak)
Zorgcentrum De Posten

Functieomschrijving

Zin in de zomer? Zon, zee en… een zinvolle vakantiebaan in de zorg? 

De Posten heeft volop mogelijkheden om met een toffe vakantiebaan jouw zakcentje voor de zomervakantie bij elkaar te sparen. Jij bent van harte welkom in de periode waarin veel van onze medewerkers er even tussenuit gaan. Wil jij je inzetten in de logistiek en schoonmaak? En spreekt de ouderenzorg je aan? Laat het ons weten!

Vakantiebaan (logistiek & schoonmaak)

Uren in overleg

JOUW BAAN, JOUW WERKGELUK

Als vakantiewerker binnen team services transporteer je afval, etenskarren en magazijngoederen. Tevens verricht je dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden en bij piekdrukte en calamiteiten assisteer je andere facilitaire diensten. 

 

Functie eisen

JIJ

  • bent een enthousiaste aanpakker van minimaal 16 jaar
  • bent zelfstandig, sociaal, nieuwsgierig en ondernemend
  • bent flexibel inzetbaar in week 34 t/m 39

Inschaling

ONS AANBOD

  • een afwisselende vakantiejob in een informele organisatie met betrokken en gezellige collega’s
  • salaris afhankelijk van opleiding en ervaring 

Bijzonderheden

JOUW SOLLICITATIE

Enthousiast geworden over de functie van Vakantiebaan (logistiek & schoonmaak) bij de Posten? Laat ons dan snel weten waarom jij bij ons past en wij bij jou! Jouw motivatie en CV ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 6 augustus 2021 via onderstaande knop.

Wil jij meer weten over werken bij de Posten? Neem dan contact op met team HR via telefoonnummer 053 4 753 753 of via de e-mail hr@deposten.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 08:00 – 16:30 uur.
Wij horen graag van je!
 
Type Vacature
Intern nummer 2021
Organisatie Zorgcentrum De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 3
Uren tot 3
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij team HR
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 14-06-2021
Ingangsdatum 14 juni 2021
Reageer voor 06-08-2021
Nummer 68998
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgcentrum De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over Zorgcentrum De Posten