Vakantiemedewerker/ bijbaan (wijk)zorg Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij student in de zorgsector?
Ben jij beschikbaar in jouw vakantie?
En wil jij jouw expertise inzetten voor onze cliënten in de wijkzorg en tevens jouw werkervaringen verder uitbreiden?

Is jouw antwoord hierop volmondig JA? Dan willen wij jou graag verwelkomen binnen ons leuke team!

Voor onze wijkteams Swafert en Groot Driene in Hengelo zijn wij op zoek naar nieuw zorgtalent!
Hoe ziet jouw team eruit en wat kan jij verwachten in jouw rol? Nou.. Allereerst word je onderdeel van een superleuk, spontaan, enthousiast en divers team dat jouw frisse blik op bepaalde handelingen en jouw ervaringen enorm waardeert. Daarnaast mag jij zelfstandig de wijk in om onze cliënten te verzorgen.

Hier sta jij natuurlijk niet alleen voor, er is altijd een collega die paraat staat voor al jouw vragen. Jij helpt cliënten in verschillende leeftijdsgroepen, van jong tot oud en van hulpbehoevend tot aan stimulerend op zelfredzaamheid, doormiddel van motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen. Elke dag is anders en zo ook jouw werkzaamheden, denk hierbij aan ADL taken, maar ook verpleegtechnische handelingen die jij al zijn getoetst in jouw opleiding. Wil jij je nog verder ontwikkelen qua handelingen? Ook dat is in overleg mogelijk binnen dit team.

Binnen Carintreggeland staat “waardevol leven” centraal. Dit betekent dat de cliënt regie houdt over zijn eigen leven, wensen en behoeften. Bij Carintreggeland bieden wij onze cliënten ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Wat ons typeert als grootste zorgorganisatie van Twente; is dat we klein zijn door onze lokale aanwezigheid. Daarbij kennen wij een grote betrokkenheid en hebben wij veel persoonlijke aandacht voor onze cliënten en collega’s. Carintreggeland vindt naast het “waardevol leven” ook het “waardevol werken” van jou als onze collega erg belangrijk. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier graag samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

  • Student in de zorg (niveau 3,4 of 5)
  • Je beschikt over tenminste 1 jaar stage-ervaring binnen de zorg
  • Je hebt aantoonbare verpleegtechnische handelingen uitgevoerd tijdens jouw studie
  • Je bent bekwaam en bevoegd voor medicatie toedienen

Daarnaast wil jij vakantiewerk doen, waarbij je écht van betekenis bent! Jij bent net als jouw collega’s spontaan, enthousiast en flexibel. Jij durft jouw mening te geven en denkt mee in oplossingen in situaties.

Je vindt bij ons

  • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
  • Goede begeleiding bij je ontwikkeling
  • De kans om er een toffe bijbaan aan over te houden binnen Carintreggeland
  • Beloning volgens CAO VVT; afhankelijk van opleiding en studiejaar

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-024
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, wijkverpleging
Postcode 7552 ML
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sheila van der Weide (06-34357655) of Marja Bakker (0634342079)
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 03-03-2021
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 58415

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland