VERPLEEGKUNDIGE
Liberein

Functieomschrijving

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein streven we er naar om mensen die zorg nodig hebben het beste te bieden en een gelukkig gevoel te geven. Samen een bosje bloemen op de vaas zetten. Even babbelen bij de koffie. Of gewoon gezellig de dag doornemen. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Daar gaan we voor bij Liberein!

Op onze woonzorgvoorzieningen in Enschede en Glanerbrug bieden wij liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen. Dit betreft geriatrische revalidatie, ELV, chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen. Ook zijn er specifieke doelgroepen als Korsakov, jong volwassenen met dementie en gerontopsychiatrie. Daarnaast bieden wij ook thuiszorg aan nog zelfstandig wonende ouderen en (jong) volwassenen in Enschede en Glanerbrug.

Voor diverse locaties, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de uitdagende functie van verpleegkundige.

Uren in overleg voor onbepaalde tijd.

Wat ga je doen?

 • je ondersteunt, begeleidt en verpleegt de cliënt volgens het opgestelde zorgplan;
 • je verricht verpleegkundige handelingen;
 • je begeleidt collega persoonlijk begeleiders;
 • je gaat werken in een zelforganiserend team. Gezamenlijk hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de zorg en welzijn van de cliënten;
 • je maakt afspraken met cliënten, familie en behandelaren om de beste zorg
 • te kunnen verlenen;
 • je staat samen met jouw team voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

 

 

 

Functie eisen

 • je bent in het bezit van minimaal het diploma verpleegkundige niveau 4;
 • je beschikt over werkervaring;
 • je beschikt over sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en communicatie met ouderen, familie en behandelaars;
 • je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
 • je bent flexibel inzetbaar;
 • je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
 • je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Inschaling

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT FWG functiegroep 40 (minimaal € 1.940,07 – maximaal € 2.870,58).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Type Vacature
Intern nummer 2019-101
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, diverse locaties
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor informatie kun je contact opnemen met afdeling HR, telefoonnummer: 053-4826688.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 10-09-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2019
Nummer 48192
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein