Verpleegkundige niveau 4/5 (16-24 uur)
Manna

Functieomschrijving

De Wingerd is op zoek naar een enthousiaste en betrokken verpleegkundige niveau 4/5. Je kan zowel op De Brem alsook De Terebint worden ingezet en eventueel onderdeel uitmaken van het Verpleegkundig Team. Het team is een hecht en fijn team, samensturend, waarbij de wens van de cliënt voorop staat.

Organisatievisie

Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en deskundigheid zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?

Als verpleegkundige houd je je bezig met de behoefte van de cliënten en levert zorg volgens het zorgleefplan. Je signaleert en adviseert cliënten bij het veranderen van hun gezondheid. Je bent betrokken bij de cliënten en naaste familie en /of mantelzorgers. En je denkt mee bij het verbeteren van de zorg en processen binnen het team.

Werkomgeving

De kwaliteit van zorg voor onze cliënten staat voorop. Wij werken met een zelfsturend team, er is veel vertrouwen in de professional bij Manna, zodat wij veel vrijheid ervaren om de zorg zodanig te organiseren zodat deze goed aansluit bij de behoeften en wensen van de client. Manna is een middelgrote organisatie, zodat er ruimte is om mee te denken over de organisatie van de zorg. Er is een VAR (verplk adviesraad). Ons team staat bekend als een goed team voor leerlingen/stagiaires. Wij blinken uit in het begeleiden hiervan.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Een gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4/5
  • Ben je een verpleegkundige in het laatste jaar van je opleiding (HBO-V) , dan mag je ook solliciteren
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Collegiaal en zelfstandig kunnen werken
  • Je bent flexibel inzetbaar in verschillende diensten

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een contract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een salaris conform de cao VVT.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij de afdeling P&O bereikbaar via 053-3030600.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna De Wingerd
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 01-11-2020
Ingangsdatum 20-05-2020
Nummer 53027
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna