Verpleegkundigen, forensische verslavingskliniek Zutphen (24-36 uur p/w)
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

De Piet Roordakliniek (PRK) is een forensische verslavingskliniek die behandeling biedt aan mannen die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken. In maart 2020 wordt een extra afdeling geopend, in de kliniek in Zutphen, die gericht is op diagnostiek en detox. 

Voor deze nieuwe afdeling zoekt het team:

Verpleegkundigen
(24-36 uur per week)

die ervaring hebben met diagnostiek en detox én die vroege-, late- en nachtdiensten willen draaien.

Werkzaamheden
Als verpleegkundige leid je de sociotherapeutische onderdelen van het groepsprogramma. In specifieke blokken in het dagprogramma begeleid je, zowel zelfstandig als in samenwerking met andere disciplines, groepen. Dit doe je met het oog op het individuele leertraject van de cliënt en door een optimaal therapeutisch milieu te bewaken. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de behandeling en het leefklimaat in de groep/kliniek. Daarnaast is het contact met de reclassering een belangrijke pijler in de behandeling.

Daarnaast houd jij je als verpleegkundige bezig met de somatische zorg en ondersteuning en fungeer je als aanspreekpunt voor medische vragen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit waar nodig. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines in het behandelteam, waaronder de psychiater en de klinisch psycholoog.

Dit neem je mee

Heb jij:

  • zin om heel nieuwe afdeling op te richten binnen de groeiende forensische verslavingskliniek in Zutphen?
  • enkele jaren werkervaring als verpleegkundige?
  • ervaring binnen de forensische verslavingszorg, of wil je deze ervaring graag opdoen in onze groeiende kliniek?
  • een diploma MBO-V of HBO-V en een geldige BIG-registratie?

Neem dan contact op met Moniek van Koot, manager van de PRK, of solliciteer direct op deze vacature.

Dit bieden wij

De functie is ingedeeld in functiegroep 45, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband maximaal € 3.135,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 juli 2018). Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Wil je komen werken in ons nieuwe team en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet. De eerste selectieronde vindt medio september plaats.

Even goed om te weten
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media gedaan worden. Als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen aanleveren. Uiteraard vergoeden wij de kosten van de VOG-aanvraag.

Type Vacature
Intern nummer 2019-172
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Verlengde Ooyerhoekseweg - Piet Roordakliniek
Postcode 7207BJ
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Moniek van Koot, manager, telefoonnummer: 06-53615323.
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 27-08-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 27-11-2019
Nummer 47764
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg