Verslavingsarts forensische zorg
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Ben jij een verslavingsarts met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Ben je op zoek naar een baan waarin je mensen kunt helpen binnen een dynamische organisatie die elke dag de beste zorg levert aan haar cliënten? Kom dan werken bij onze locatie in Almere.

Als verslavingsarts:

 • Ben je regiebehandelaar van een aantal cliënten.
 • Ben je primair verantwoordelijk voor de individuele medische behandeling/zorg van de cliënt.
 • Schrijf je medicatie en andere behandelingen voor.
 • Lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid binnen de afdeling/instelling op (wetenschappelijk) medisch/organisatorisch gebied.
 • Lever je een bijdrage aan het functioneren en ontwikkeling van de teams.
 • En werk je in een multidisciplinair team.

Dit breng je mee

 • Je bent een verslavingsarts (KNMG) met bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de verslavings­zorg en/of de psychiatrie.
 • Je hebt affiniteit met de maatschappelijk georiënteerde zorgverlening.
 • Je beschikt over goede organisatorische, analytische en communicatieve vaardigheden en je hebt een flexibele werk­houding.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 70. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 6.564,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Harrie Enzerink, Divisiemanager Klinieken, telefoonnummer 06 - 511 437 94. Hij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 377
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Almere, locatie Basalt
Postcode 1336ZL
Stad Almere
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Harrie Enzerink, Divisiemanager Klinieken, telefoonnummer 06 - 511 437 94
Functie(s) Arts
Verslavingsarts
Publicatiedatum 05-10-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 55090
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg